Papiiii Mhtpkts haa benim 2ci gebeligim ilkini 15 haftada dogumla kaybetdin buda ikincj gebelik cok sukur hersey yolunda
Papiiii hayalperest2310 ay erkek sekli nasil oluyor bilmiyorum ama onunda erkek karni olmadigi kesin erkek karni kiz karni diye biseymi varya benim bebe aygini kafasina kaldiriyodu kese nasil dogru duzgun dursunoi😂
Papiiii momysss hemen hemen evet canim seninkide biraz beyazkik varya o bacak arasindaki iste bendede var ama duz bi sekilde yaji pipisden eser yok sendede ben bi pipi goremiyorum su resimde ama bir resim tabi yeterli degul iyicd bakmak lazm
Pemberuya Papiiii yaa maaşallah😍 bende ekşiden tiksindim hep tatlı yiyorum kalbimdeki kız ama hayırlısı olsun.🥰 ama ilkinde ekşi yiyordum o düştü onda hiç bulantım yoktu 8 hafta sürdü gerçi de bunda bulantım sabah akşam oluyor vallahi😊😓
Papiiii Pemberuya hayirlisi olsuj ancak ultrasona anlasilir cinsiyyeti boyle seyler yani yeme icme gobek bulanti bos isler
Gamzekozgur cennetinsusu bende cinsiyeti tam bilmiyorum ama göbeğim aşağıda cirkinlestim afedersiniz göbekle popom yarışıyor 😂 ve tatlı yemeyi seviyorum 🤔
momysss Papiiii genel olarak bu şekildeydi şuanlık bişey görünmüyor dedi doktor yılbasından önce cinsiyet belli olsada alışverşi yapsam diyorum😁 bi oğluş var hadi rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinn🤲🏻🤲🏻