catandgirlmom Papiiii ayy var mı ultrason görüntünüz bana da kıza benziyor dedi doktor randevuma daha var 17 haftalık olduğu zaman gideceğim o yüzden kendiminki ile karşılaştırayımm, bu arada allah sağlıkla kavuştursunn ❤️
Papiiii catandgirlmom yok canım ya vardisa hastanede unutsum goruntuleri😂😂doktora sakla gelicek sefer geldigimde alirim dedim.Tesekkur ederim sagsalim gelsinler bacak arasina bakdi bende baya netdi bos oldugu sende varsa at bi bakayim kendiminkini hatirliyorm
catandgirlmom Papiiii 13 haftalıktı 😅 bu hafta cumartesi 16 hafta klacak acaba gitsem mi daha bekleyemicem sanırım
Gamzekozgur cennetinsusu 12 de doktor kız gibi dedi sonra erkek dedi ama göstermedi bende detaylı utrasyonu bekliyorum
Mrs-Turkk Papiiii süper bir hamilelik geçirdim bende ve güzelleştimdeee kızım benı çirkinleştirmedii bende de tutmadı hurafeler😂 sağlıkla gelsin bebişin canım
Papiiii Mrs-Turkk cok saol bitanem ay evet bence cirkinlesmedim kendimmi fark etmedim herhalde dedim esimeki dogru soyle cirkinlesdimmi hayir her zamanki gibisin bisey yok dedi cirkinlesmedin 😂
Papiiii catandgirlmom ay bide el salliyoo minişş kiz gibi ama bilemedimki simdi ama kiza benzuyo benimkiyle pek benzemiyolar el sallanalari dışında ama geneldede yorumlarsam ben biraz kiza benzetdim))
Papiiii catandgirlmom kiz sende benle ayni haftada olup kilodan korkan bel cevresi genisleyen kiz degulmisin?😂😂
Papiiii catandgirlmom ah arkadasin ahh ben 16yim bugün 15u bitirdim.300 gram aldım kilo 58.5le gebe kaldim.Sabah ac karnina ciplak tartildim 58.8dim bakalimm artık))boyda 171once 57ye dusdum sonradan eski halime geldim😂
catandgirlmom Papiiii ben son zamanlarda tartılmıyorum çünkü kilo aldımm 😂 55 tim boyum 1.68 belim kalınn böyle midem karnım çok garip şişş 😂 haftaya yılbaşı partisi var iş yerinde ne giyicem falan ne giyersem olmayacak diye bunalıma girdim
catandgirlmom Papiiii ayy evet valla en son 13 te gittim şimdi daha fazla bekleyemeyecem için cumartesi tam 16 haftalık randevu aldımm inşallah bende öğrenirimm cinsiyeti artık içim rahatlasın alışverişler yapayım 🥹🥹
Tugbakose-24 Papiiii canm çin takvımınden banada bakarmısın bn yanlşmı bakıyrm acaba. 26 yaşındayım Son adetım 28 agustos
Papiiii Esmaatok kafasi erkek givi ama net degil su an 12 haftadan sonraki resmi varsa sirt ustu daha net bakarim
Papiiii Tugbakose-24 kiz gozukuyo canim.Ben cin takvimine inanmam aslinda tamamen 50/50bisey ben bi gebelik yasadim onda tutmasdi teaduf meselesi ama yinede kiz gozuktu dogrusunu allah bilir
Tugbakose-24 Papiiii sagl cnm banada bı arkadas ılk gebelıgımde yapmştı tutmuştu belkı buda tutar😂 bilemeyız bekleyıp gorelım