Gorkim Svgsyhts iki plesanta iki kese ayrı ayrı oluyor. Tek yumurtada plesanta veya kese paylaşımlı oluyor genelde
Ezel5656- Erkek ikiz anneleri isim bulabildiniz mi acaba 😂😂 Ben bulamyorum. Aslin da birkactane hosuma gden var ama eşim bey de pek hevesli isim bulmaya ilk hamileliğim karar vermwdik hâlâ 😂
tugbacns Ezel5656- benim kızlarım olacak ama erkek olsalardı gökalp-göktürk-göktuğ bunlardan ikisini seçecektim 😄
29102020--- 1234__ aynen canım nasipse bir daha dogurmam kızım da oğlum da nasipse sağ salim gelsinler ben başka bir şey istemiyorum artık ikisi beraber büyür
Meresss Hasretmstf @Portakalcicegi @Bebekdelisi @Meresss biz 3 ümüz bu kervandan yeni çıktık inşallah hepiniz sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza
Rukiye93 Meresss 23+4 deyiz bizde çift yumurta ikizleri biri kız biri erkek🧿 çok şükür rabbime hepimize maşallah sağlıkla alalım kucağımiza🤲🥰
nevermindd 8 hafta çift yumurta ikizlerime hamileyim ben de 🤰🤰hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏♥️
-Mucize- Gorkim meyra - mihra , aysima - aymira , eflin - eliz bunlarıda ek olarak seçmiştik iki tane olunca karar vermek çok zor oluyor gerçekten 😁
Rozmari Biz de 21.haftadayız bir kız bir erkek ikizlerimle isimlerine hala karar veremedik bir kız bir erkek ikizleri olanlar isimlere karar verdiniz mi ?
Sevvl Rozmari bize ilk bi koz bir erkek dediler Alparslan ve Almila düşündük eşim Alparslan Açelya olsun dedi ikiside olmazdı çok şükür kozlarım oluyor ❤️
Rukiye93 Rozmari muhammed umut kıza da ayşe koycaz ama aysenin yanına isim arıyorum hala karar veremedim 🙈🤭
ABoyAndTwinsBoysMoms Sevvl kaçıncı hafta 1 kız 1 erkek dediler. Kaçıncı hafta 2 kız olduğu netleşti ? 👀 Benim için de net konuşmadılar da kontrole gidene kadar çatlayacak gibiyim.. 🤣