Hgemr Almayı düşünen arkadaşlara duyurulur 🙊 Şok marketten gidip aldım,büyük boy vardı sadece. Eve gelince denedim ve gayet iyi oldu. Tam oturuyor göbek kısmı şu anda tam,doğumdan sonra göbek hemen gitmez zaten 🙆🏼♀️ tahminimden güzelmiş ve rahata benziyor 👍🏻
Hazalll2 Ben de birçok arkadaştan duymuştum en büyüğü rahat oluyor diye. Ben de 1.70 im 75 kilo oldum ama sadece karnım var kalçam vs yok. ve büyük boyu aldım denedim cok rahat oldu
Gamze612 Hgemr ben orta boy aldim internetten e bebekten. Urunu bi deneyeyim dedim kasti kucuk geldi, iyi ki denemisim. Hemen buyuk beden siparisi verdim.. benimde boyum 1.70 kilom 72. kiyafetlerde beDen m ya da l giyiyorum
Hgemr Gamze612 e bebekten alsam orta boy alacaktım şokta olmadığı için büyük boy alıp denedim 🙊 ve tam oldu
Gamze612 Bilgemsi amaan diyim doguma gitmeden dene ben de senin gibiyim. Orta beden kucuk geldi hemen buyu kbeden sipatisi verdim
Hgemr Gamze612 kesinlikle iyi ki alıp denemişim dedim 👍🏻 kiloma ve bedenime göre orta boy olur gözükse de büyük beden gayet rahat oldu
Alvida @Hgemr Ben 58 kiloyum iyiki büyük beden almışım dedim zaten küçücük kendi giydiğinizde sizin vücut şeklinize göre oluyor,esniyor.Daha doğum yapmadım ama dayanamayıp denemiştim😄 Kesinlikle büyük boy alın👍🏻
Hgemr Alvida evet,büyük beden en iyisi dediğiniz gibi vücudun şeklini alıyor ben bol gelir mi,sızdırır mı diye tereddüt etmiştim ama tam oldu.👍🏻👏🏻
mmhanBakrGlbahar asoplavix nerden aldınız acaba? boyunuz kaç bu arada. Ben 65 kilodayım son iki üç hafta en fazla bir kilo daha alırım ona göre almak lazım.
Hafizeipek sudamlasi ya bu depend in üstüne lohusa kulodu da almam gerekiyo mu ? Yoksa depend külot gibi bsey mi ?
sudamlasi Hafizeipek depend bildiğin yüksel bel külot ortasında kalın ped düşün vucudu sarıyo baya iyi. Kirlendiği zaman yanlarından yırtabiliyosun.
Asya_2402 Hgemr Ben de büyük boy aldım 63 kiloyum ve son ayımdayım şükür 🙏 Yani açıp baktım iyi gibi bence
mmhanBakrGlbahar Asya_2402 nerden aldınız öğrenebilir miyim? Markadan markaya fark ediyor mu bilmiyorum. 🤔