Hgemr Merhaba arkadaşlar,artık yavaş yavaş hastane çantamızı hazırlamayı düşünüyorum. Depend alacağım ancak beden konusunda kararsızım 🙄 orta küçük mü gelir, büyük beden bol mu gelir ? 5 kilo aldım 31.haftamdayım. Boyum 1.70,kilom 63. Kullananlar ya da alanlar fikir verebilirler mi?
sudamlasi Hgemr ben aldım denedim🙈orta değilde büyük al. Belden düşme kayma vs gibi bir durum olmuyo full lastik
elifiii Hgemr şimdi pakete baktım, 42-50 beden arası için büyük boy yazıyor. Kilolu değilsiniz ama boyunuz var büyük beden alın daha rahat edersiniz.
fencianne Hgemr 168 cm boyum var 79kilo ile doğuma gittim orta boy depend aldım çok rahat etmiştim sıkma falanda olmadı
Esomami Hgemr bende buyuk aldm kiloluyum ama gercekten buyuk degil yani hasta bezi gibi degiller daracikk bana olcakmi die suphedeyim ama olur 50 beden dio ya😃
Hgemr sudamlasi 👏🏻👏🏻 Büyük beden kayar mı ya da yanlardan açıklık sebebiyle sızıntı yapar mı diye tereddüt etmiştim
deletedmom6295 sudamlasi bak bu çok mantıklı 😀 ben de bedene karar veremedim ama alıp giymek mantıklı geldi şuan maksimum 30 liraya mal olur sanki nedir yani di mi 😀
Hafizeipek sudamlasi ya bu depend in üstüne lohusa kulodu da almam gerekiyo mu ? Yoksa depend külot gibi bsey mi ?
Hgemr elifiii e bebek' te pakete baktım 42-50 görünce fazla geldi kayar,düşer ya da sızdırır mı dedim🙊 çünkü hâlâ 38 beden kıyafetlerime girebiliyorum ama kayma olmazsa büyük alabilirim 🙆🏼♀️ açıp bakma gibi bi durum da yok 😂
elifiii Hgemr orta boy bel ölçüleri 70-105 cm büyük boy 97-130 cm miş ona göre değerlendirin isterseniz.
Bilgemsi Bende 170im 38. Haftadayım 75kilo oldum bende orta boy aldım :) Doğuma gidince deniycem haber veririm 😬😂
Gamze612 Bilgemsi amaan diyim doguma gitmeden dene ben de senin gibiyim. Orta beden kucuk geldi hemen buyu kbeden sipatisi verdim
fencianne Hgemr Normal doğum yaptım ama ben onunda bir etkisi olurmu bilemedim normal ve sezaryen doğumun
sudamlasi deletedmom6295 😄evet al dene büyük yada küçük gelirse elinde kalmaz adetken kullanırsın yada öteki doğuma😄
deletedmom6295 sudamlasi şimdiden sonra baika doğum olur mu bilemem tabi yaş 35 😀 ama adetlerim yoğun geçiyor kullanılabiliresi var
ebrarecem Günlerdir kafamı kurcalayan ve tek eksik kalan şey buydu ne güzel bir post olmuş 😇 tabi yorumlara bakınca kafamın daha da karışması cabası 😂
sudamlasi deletedmom6295 keşke az daha ucuz olsaydı paketin içide az çok olsa neyse adetken de alırdık ne güzel taşma ihtimali yok
dileknazliay Hgemr ben 59 kiloyum büyük boy aldım tam oldu ama orta alsaydım oda olurmuydu bilmiyorum. Sezeryan olacağım için büyük aldım ben
Ozzz Hgemr canim bende 9 kilo aldim 62 kiloyum orta boy aldım kullanan arkadaşlarım büyük boy olanı bayağ büyük dediler