nilly Elemon benim boyum 1.63. Hamile kaldığım kilo 66.5 Şuan 37+4 ve 79 kiloyum. Senin boyun da varmış. Çok aşırı değil ama biraz fazla almışsın son haftalarda daha hızlı alınıyor.
Maviii Littlemisssunshine teşekkür ediyorum doktoruma gittiğimde tartılmamıştım, sabah resmen içime şüphe düştü nasıl kilo almadım son aylarım üstelik, inşallah dediğiniz gibi bebeğim almıştır. inanın bende meraklısı değilim kilo almanın 😊 yeter ki onlar sağlıklı olsunlar, belki yürüyüş yapmam etkili olmuştur. bilemedim başıma ilk defa geliyor böyle şeyler 😊 teşekkür ediyorum 🌸🙏
Littlemisssunshine Maviii yok yok siz içinizi rahat tutun, öyle bir mekanizma var ki doğamızda, biz mahvolsak da bebişler iyi olmaya devam ediyor. Ben kusarken aynı endişelere kapılmıştım, kilo veriyorum bu bebeğin hali nicedir diye, ama bebiş büyümüştü :)
Maviii Littlemisssunshine sağ ol canım benim 🙏🌸 inşallah sağ salim doğum yapsaydık ❤️ dualarda buluşmak dileğiyle 🌺
ebrusen34 Elemon bende oğlumda ilk 5 ay 10 kilo aldım sonra kilo almam azaldı toplamda 17 kiloyla doğuma girdim doğum şişlik derken zaten ilk ayda 7 si gidiyor.çok fazla üzülme.hamur işlerinden ve şerbetli tatlılardan uzak durmaya çalış okadar
33NAZ Elemon ben tatlı yemiyorum aram yok et felanda yemiyorum .. benim vücutta çabuk kilo aldırıyor 5.aya gircem 8 kilo almışım
Deletedmom411 24+1 haftalığım 2 kilo almışım toplamda hamileliklerim bulantılı geçiyor İlk hamileliğim de toplam 9.5 10 kilo almıştım 3 kilo doğurmuştum bünye ile alakalı olabilir
Aybuke35 Elemon benimde hiç evden çıkasım yok eşim kızıyor normal doğum istiyorsan yürümen lazım diye 😂 onun gazıyla yürüyorum sende dikkat etmeye çalış bende hamile kalmadan 1 ay önce sigara bırakmıştım abur cubur almyrm eve sakız çiğniyorum bol bol
Tugba2907 Deletedmom308 dikkat et hiç bişe olmaz beni de çok korkuttular Yok ben kilo verdim ben 2 kilo aldım falanlar filanlar her birey farklıdır yeterki sağlıklı olun ikiniz de 🙏🏻
Deletedmom308 Tugba2907 aynen bazılarının tek amacı kilo almamak olmuş. Bende başlarda takmıştım ama artık takmıyorum. Elbet verilir kilolar
htc_kynr Elemon 17.haftadayim 3 kilo aldim ben 7.haftada 2 gun kadar hastanede yattim 1 er kg luk 5 tane serum yedim.sanirim ondan oldu 😁 ekemgi azalatmami soyledi doktorum bende oyle yaptin 1 ayda sadece 300 gram aldim. 😀
BusraMert01 Kızlar 8+5 im hiç mide bulantım yok çok şükür sadece etten tiksiniyorum kilo aldırıcı şeyler yemiyorum ama ne yesem yarıyo ☺️ Şimdiden karnım büyüdü öğreneli 3,5 hafta oluyo 1 - 1,5 kilo almışım 🙈 su içse yarayanlardanım da 😂😂
Selin_genis BusraMert01 çok sanslısın ne güzel mide bulanmaması karbonhidrsta dikkat edersen bol su içersen en az 2lt kilo almazsın canım bide ağdalı tatlı pek yememeye çalış
Selin_genis BusraMert01 bende etten soğudum ve hala devam yemiyyorum ama önemli bi protein aslında yemek lazım
Mrvdmt Bende 65 kilo ile hamile kaldım şuan 25. Haftadayım ve 75 kilo olmuşum bende çok fazla aldım malesef zatende şeker de çok yüksek cıktı artık yediklerime dikkat etmek gerekiyor
Sedakaya Elemon valla canim ben hic bişey yiyemedim ve hala yiyemiyorum henüz kilo almadım hic surekli istifra ve kokulara karsi hassasiyetimden dolayı
Selin_genis Elemon biraz daha sağlıklı beslenirsen htta doktoruna danış ben 16haftda kilo almadım daha bundan sonra dikkatli olmaya çalış 👍
Ahsenveannesi Selin_genis ben 18den sonra azar azar yemeye basladim doner kavurma gibi ama haslamaya tahammul edemiyorum