• Doğum
  • Birazdan doguma giriyorum ( sezaryen)

mikaa anladım canım hani ameliyat esnasında vücudun herhangi bir yerinde morluk olur belli olmaz diye izin vermiyorlardir dedim

mikaa hadi geçmiş olsun:) bebeğinizi sağlıkla büyütün

mikaa biraz panikledim ben ama güzel geçti aslında. Minnacık bi erkek doğurdum çook tatlı. Emziriyorum da az az başladı şimdi cork cork emiyor

Makat gelişti biraz doktorum çevirmek için manipülasyon yaptı dediler. Uğraştırdı sanırım azcık. Serklaj dikişi de vardı. Ancak onun dışında iyiydi. Yürüdüm yürüyorum. Kalkarken otururken acılı ama yürürken iyi

Mavikalem yok canim oyle bir sey soylenmedi, makyajda yaptim, ojede surdum oyle girdim ameliyata😄😄 sadece tek kural ac susuz gelin denmisdi

Stoppedstar beni daha yurutmediler , birazdan gelicekler yurutmek icin) korktugum kisimlardqn biri yurume kismi inshAllah iyi gecer🫠

Nasılsınız ilk yürüyüş nasıldı ☺️

mrvsyma daha yurutmediler canim , bekliyorum birazdan gelicekler. Gaz sancisi beni mahv etti🥲😭

mikaa ya yürümek değil de kalkmak zor. Gaz çok kolay çıktı saat başı kalkınca sabah karşı çıktı. Tuvalete de çıktım halbuki iki tabak çorba yedim tüm gün.

mikaa 😂😂 anladım canım. Eskiden izin vermiyorlardı değişmiş demek ki ! Bebeğin nasıl iyi mi ?

Mavikalem cok sukur bebegim iyi. Bende iyiyim. Ama asla memeyi tutmuyor sutumde gelmiyor ne yapacagimi sasirdim☹️

mikaa çok şükür sevindim. Olmazsa süt sağma makinesi alın 2-3 saatte bir sağım yap. Memeyi tutmadığını hemşirelere söyleyin yardımcı olurlar