• Doğum
  • Birazdan doguma giriyorum ( sezaryen)

mikaa ben de birazdan 38+4 ile doğuma gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Dualarım sizinle ve bizim gibi bebek bekleyen herkesle 🙏🙏🙏 allah yardımcımız olsun

mikaa bende bugün giriyorum sezeryana nst bağlı şu an Allah hepimizin yardımcısı olsun sağsalim alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza

mikaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mikaa məndə azeriyəm 4gun sonra əmalyatım var sag salamat olsun Allah atalı analı böyutsun 🥰❤

Nasıl geçti?

Fidan_14 caan sag salamat qucagin alarsan inshAllah)

mikaa anladım canım hani ameliyat esnasında vücudun herhangi bir yerinde morluk olur belli olmaz diye izin vermiyorlardir dedim

mikaa hadi geçmiş olsun:) bebeğinizi sağlıkla büyütün

mikaa biraz panikledim ben ama güzel geçti aslında. Minnacık bi erkek doğurdum çook tatlı. Emziriyorum da az az başladı şimdi cork cork emiyor

Makat gelişti biraz doktorum çevirmek için manipülasyon yaptı dediler. Uğraştırdı sanırım azcık. Serklaj dikişi de vardı. Ancak onun dışında iyiydi. Yürüdüm yürüyorum. Kalkarken otururken acılı ama yürürken iyi

Mavikalem yok canim oyle bir sey soylenmedi, makyajda yaptim, ojede surdum oyle girdim ameliyata😄😄 sadece tek kural ac susuz gelin denmisdi

Stoppedstar beni daha yurutmediler , birazdan gelicekler yurutmek icin) korktugum kisimlardqn biri yurume kismi inshAllah iyi gecer🫠

Nasılsınız ilk yürüyüş nasıldı ☺️