Heyecandan titriyorum resmen😄 2. Sezaryen dogumum. Bir oglum var 3 yasinda. Kizimi kismetse kucagima alicam bu gun. 38+3 olduk. 1-2 saate doguma alinirim. Sizinle 2 . Sezaryen dogum tecrubelerimi paylasirim eger jsterseniz) su an korku heyecan stress hepsi bir birine karismis durumda. Ne kadarda cabuk gecti 9 ay🤭🤭 dusumu aldim , makyajimi da yapip doguma giricem artik. Kizlar dualarinizi eksik etmeyin. Saglikli olsun baskada bir sey istemiyorum. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi Allahin izniyle❤️🥰🥰🥰 ilk dogumum bebek iri diye sezaryen oldu. Bu da riske atmamak adina sezaryen olucak. Azeriyim ve burda ilk sezaryense ikincini de riskli olmamasi icin direkt sezaryen yapiyo cogy doktor. Tabi ssvd yapanlarda vardir. 😊
Birazdan doguma giriyorum ( sezaryen)
mikaa Rabbim yardımcın olsun inşallah 🤲🏻🌸❤️
Makarnaasigi inshAllah canim ❤️❤️ Allah hepimizin yardimcisi olsun🌸
mikaa Makyajımı yapıcam derken ? Makyajla sezeryana mı aliyolar?
mikaa hayırlısı sağlıkla kucagına al inş benimde 3 yaşında oğlum var ve şimdide kızımı bekliyorum ☺️ beni en çok onların ilk karşılaşmaları heyecanlandırıyor
Sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Allah kurtarsın canım benimde cuma günü nasipse rabbim sağlıklarla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
mikaa ben de birazdan 38+4 ile doğuma gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Dualarım sizinle ve bizim gibi bebek bekleyen herkesle 🙏🙏🙏 allah yardımcımız olsun
mikaa bende bugun sezaryana gırıcem dualarınıza talıbım 🙏🏻
oykumm_1233
Rabbim hepinizi hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Allah yardımcınız olsun ♥️🙏🏻
Nasıl geçti?
oykumm_1233 nasil gecti sizinki?)