• Doğum
  • Birazdan doguma giriyorum ( sezaryen)

Heyecandan titriyorum resmen😄 2. Sezaryen dogumum. Bir oglum var 3 yasinda. Kizimi kismetse kucagima alicam bu gun. 38+3 olduk. 1-2 saate doguma alinirim. Sizinle 2 . Sezaryen dogum tecrubelerimi paylasirim eger jsterseniz) su an korku heyecan stress hepsi bir birine karismis durumda. Ne kadarda cabuk gecti 9 ay🤭🤭 dusumu aldim , makyajimi da yapip doguma giricem artik. Kizlar dualarinizi eksik etmeyin. Saglikli olsun baskada bir sey istemiyorum. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi Allahin izniyle❤️🥰🥰🥰 ilk dogumum bebek iri diye sezaryen oldu. Bu da riske atmamak adina sezaryen olucak. Azeriyim ve burda ilk sezaryense ikincini de riskli olmamasi icin direkt sezaryen yapiyo cogy doktor. Tabi ssvd yapanlarda vardir. 😊

mikaa Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla gelsin prenses🤲🌺

mikaa Makyajımı yapıcam derken ? Makyajla sezeryana mı aliyolar?

mikaa hayırlısı sağlıkla kucagına al inş benimde 3 yaşında oğlum var ve şimdide kızımı bekliyorum ☺️ beni en çok onların ilk karşılaşmaları heyecanlandırıyor

Sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏

mikaa Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş bebeğine 🍀💛

Allah kurtarsın canım benimde cuma günü nasipse rabbim sağlıklarla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

mikaa ben de birazdan 38+4 ile doğuma gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Dualarım sizinle ve bizim gibi bebek bekleyen herkesle 🙏🙏🙏 allah yardımcımız olsun

mikaa bende bugün giriyorum sezeryana nst bağlı şu an Allah hepimizin yardımcısı olsun sağsalim alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza

mikaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mikaa məndə azeriyəm 4gun sonra əmalyatım var sag salamat olsun Allah atalı analı böyutsun 🥰❤

Nasıl geçti?

Fidan_14 caan sag salamat qucagin alarsan inshAllah)