egeninincisii HurremSultan Doğurdum aşkım 🥹🥹😍😍 normal olacaktı, sancıyı kaldıramadı kızım, kalp atışı yavaşladı bi ara durdu dediler. Acil sezaryen ile doğdu 11.30’da. Ama 5 dakika görebildim solunum sıkıntısı var gözlem altında. Kilosunu bile bilmiyorum 🫠
HurremSultan egeninincisii şükür kavuşturana canım benim🥺🌸 sağ salim doğmuş ikinizde iyisiniz ya yanına da gelir inşallah hiç stres olma🦋🌸💕🤭🤲🏻
HurremSultan cahillesohbetikestim sen birde bana sor ne ara geldin diye kanka 🤭🥴 yeni bir akım çıkmış ya kolay atlattin dediler Bi ara oldum sandim gxusyxyxx hah işte o benim suanda ölü gibiyim😆😆😆 doguramiyorum doguramiyoruuummmm😑😑
Elifimhbvf gunelfirat ayy korma bisey olmaz bende aynı durumdayım kemikleri batıyor sanki beni en çok ödem zorluyor sabahları parmaklarım kapanmıyor
Firdvsss nilsmomy ay benmde aynı ya 38+5 olduk ne agri var sizi tık yok karnım benmde yukarıda aşağı meyil bile yok ne zaman gelecek acaba bunlaar🙄
gozdeileri Elifimhbvf evet ilk gebelik. Ya bişey sorucam canım. Biraz önce çok şiddetli ağrım oldu kasıklarımda bı sure sürdü ama şimdi hafifledi yalancı sancı dedikleri böyle birsey mi. Cok korktum ya
Didemesut gozdeileri bende 36 haftalığım sol kasığıma ağrı girdi dedim ölüyom galiba😅 bağıramadım bile acile gitcektim o derece sonra yavaş yavaş kendiliğinden geçti bende merak ettim be ağrısı doğum sancısı mı kızım kafasını mı oynattı yalancı sancı mı bilemedim
Elifimhbvf gozdeileri yalancı sancı ara ara kasılma şeklinde olur yani bebek bir yere toplanır agri yapar ama çok şiddetli olmaz anı hareket falan ettiysen krapm girmiştir canim o çok kötü bisey insan kipirdayamiyor
Elifimhbvf gozdeileri ilk gebelikte beklerler canim benim ilki sezeryan di ikincisi de öyle olacağı için gün alicaz salı günü
gozdeileri Didemesut ay ben de.oyle bilmediğin birşey olunca çok zor oluyor ya Cok şükür tekrar gelmedi ama.eger devam etseydi kesin gidicektim doktora . Dedim heralde doguruyom ben . Allah’ım zamanında sağlıkla gelsin minikler tek duam bu.