gozdeileri Didemesut ay ben de.oyle bilmediğin birşey olunca çok zor oluyor ya Cok şükür tekrar gelmedi ama.eger devam etseydi kesin gidicektim doktora . Dedim heralde doguruyom ben . Allah’ım zamanında sağlıkla gelsin minikler tek duam bu.
Didemesut gozdeileri amin zamanında gelsinler. Acaba bu ara çok çömelme hareketi yaptım ondan mı oldu dedim bide siz spor yapıyor mısunz
gozdeileri Didemesut ay yok kız ne sporu 😁 ben de bugün biraz yorulmustum acaba ondan mo dedim bilemedim ki işte bakalım artık
Cgdm34 HurremSultan 39 haftadan bıldırıyrm canım son 1 haftam kaldı 2 cö acıklıkta kaldım bebek bas asagı hatta kanala gırmıstı ama gerı cıktı yukarı ınsallah ıner sancılarım az cıkıyor nolacak bılmıyorım beklemedeyım bende canım🤗
Elifimhbvf gozdeileri yalancı sancı ara ara kasılma şeklinde olur yani bebek bir yere toplanır agri yapar ama çok şiddetli olmaz anı hareket falan ettiysen krapm girmiştir canim o çok kötü bisey insan kipirdayamiyor
Elifimhbvf gozdeileri ilk gebelikte beklerler canim benim ilki sezeryan di ikincisi de öyle olacağı için gün alicaz salı günü