ftmdyn22 HurremSultan 37+2 olduk bebeğimle benimkide sanki hiç gelmicekmiş gibi 😂ilk gebeliğim heyacanı ve korkuyu aynı anda yaşıyorum bir an önce doğsada kucağıma alsam diyorum 🥰son 2 gündür rahmimde aşırı baskı hissediyorum acaba doğum kanalına girdiği içinmi oluyor?🙈
HurremSultan ftmdyn22 bende bilmiyorum ki yawrum. Valla nereye giriyorsa girsinler artık yeter dogurmamiz lazım 😅😅
Bebek_anne1995 Elifimhbvf Ayyy aynı haftadayız ınsllah Rabbım herkesın yavrularını sag salım kucaklarına almayı nasip eder sızın bebegınızın cınsıyetı ne
Kadriyeuzn 37+1 iz gece uykuları bölük pörçük salı günü çatı muayenem var bebem 2700 çok kıpırdıyo mu sizinki de öyle mi karnımı dalga dalga dalgalandırıyo maşallah 😂😂
Angelprenses HurremSultan 38+2 olduk o kadar yukarda Ki ağzımdan çıkacak prensesim inmeye niyeti yok rahat rahatı yerinde 😂
Mbd 38+0 2-3 aydıe cinsel ilişkiye girmiyo eşim. Normal doğumu tetikliyor desem de. Karnım çok büyükmüş o yüzden. Varmı böyle garip eşler??!
Deletedmom_103 HurremSultan rabbim hayırlı vakitte doğurmayı nasip etsin balım. İnşallah tez zamanda doğurursun valla 😅
Asil2022 39+0 dayım makatta çok baskı hissediyorum tuvalet ihtiyacı çok garip geliyor var mı böyle olan
gunelfirat Elifimhbvf off ya benim de ellerim aşırı şişti sabahları çokk uyuşuk oluyo valla ağrıyo dayanamıyorum randevuma daha bir hafta var🤦🏻♀️ sağa yatsam ayağı sola yatsam başka yeri batıyo korkuyorum bebemin üstüne yatmış gibi hissrdiyorum kendimi
Elifimhbvf gunelfirat ayy korma bisey olmaz bende aynı durumdayım kemikleri batıyor sanki beni en çok ödem zorluyor sabahları parmaklarım kapanmıyor
egeninincisii HurremSultan Doğurdum aşkım 🥹🥹😍😍 normal olacaktı, sancıyı kaldıramadı kızım, kalp atışı yavaşladı bi ara durdu dediler. Acil sezaryen ile doğdu 11.30’da. Ama 5 dakika görebildim solunum sıkıntısı var gözlem altında. Kilosunu bile bilmiyorum 🫠