HurremSultan Elifimhbvf çok zor ya benimde ayağım özellikle sağ acayip sisiyor. Üstüne basamıyorum. Sankimici su dolu🥺 Allah yardımcımız olsun cideen🤲🏻🥺
HurremSultan Uzayyyy oy kurban olurum. Sağ salim gelir ikinizde güle oynaya evinize gidersiniz inşallah 💕🌸🦋🤲🏻
HurremSultan Umay255 1 gün var aramızda. Bizimkide normal ilerliyor şuan eğer kilo almayı bırakırsa normal doğacak inşallah 😁 tabi birde pasa keyfi var bu bebelerin. İnşallah sağ salim gelirler çekilmez bir hal aldı bu durum😆😆
girl_boy_annesi HurremSultan 37+2 ben doğurmaktan biraz korktuğum için oğluma istediğin kadar içeride kalabilirsin konuşması yaptım bakalım ne olacak yarında randevum var 😅
HurremSultan sedefyrs1101 Ay evet ya zaten bebek peşinde koşmak çok zor🥲 benimkide 13 aylık. Özellikle altını değiştirmek şuan zulüm. Her değiştiğimde ayağım birdaha sisiyor🥴 bugün Dr poposu pek çalışıyor kızımın valla takatim kalmadı. Doğurmak istiyorum diye bağıracam camdan🥲🥲
HurremSultan mavimsiiii kız inşallah suyun patlar bu gece pırt diye fırlatırsin doktorun suratına bebegini 😁😁💕🤲🏻
HurremSultan Dr4 bende de 35+4 de indi insan binrahatliyor ne yalan soyliyim🤭🤭 sağ salim.gelir inşallah çok geçmiş olsun tatlım
HurremSultan Deletedmom_103 kurban olurum balım. Rabbım inşallah sağ salim en güzelinden en sağlıklı sıhhatli hayırlısından 5 tane bebek nasip eder sana🤲🏻😁💕 sen dua et doğuma gideyim.de orda edeyim. Çatalda edince duayı daha etkili oluyormus😁
Deletedmom_103 HurremSultan rabbim hayırlı vakitte doğurmayı nasip etsin balım. İnşallah tez zamanda doğurursun valla 😅
ozgeozcan Dr4 bende 34+1 im aynı durumdayım her yerimde alerji gibi kaşıntı var doktor normal dedi karaciğer enzimleri ile ilgili bu haftalarda olur dedi
gozdeileri Elifimhbvf ay ben de 36+1 . Artık çok zorluyor ödem bir yandan, ara ara ağrılar bir yandan çocuğun hareketleri bir yandan. Nefes alamıyorum artık sabah doktor randevumuz var doğumla ilgili konuşacagiz doktorumla bakalım ne diyecek
Seevviilll Bende 37 haftalik oldum tam ve son 2 haftadir nerdeyse ayaga bile kalkamiyorum hergün dua ediyorum Allahim en yakin zamanda gelsin diye cünkü nefes alirken bile sanki nefessiz kaliyormus gibi oluyorum keske bi igne ile patlata bilsem kendimi…