Burculi_ canparcam72 benim dün hareketlerde azalma vardi 2 kere nst ye girdim düzeldi ama yine olursa daha erken aliriz dedi sezeryan olacağım ameliyat sonrası da ayrı bi heyecan Allah yardımcımız olsun 🤩🤣🤣
canparcam72 Burculi_ Allah hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım en sağlıklı sekılde gelsınler benimki de durmak bilmiyordu dün bugün cok şükür daha iyi 😂
HurremSultan Burculi_ bende de 17 oldu🥺🥺 gelsin artık istiyorum çok zorlamaya başladı bu son günler 🥺
Burculi_ Fatmanisa3402 ayy en heyecanlı sizsiniz o zaman Allah bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize dualarımız sizinle ♥️♥️
Tugcender Burculi_ heyecandan ölüyorum ama bi yandan da acı sancı derken kendime gelemez oldum inşallah çok pozitif bi hikaye yazmak isterim buraya bi yanım artık kavuşmak istiyor diğer yanım karnında rahat az daha dursun diyo 🤔🥰
Burculi_ Tugcender +1 ayni duygulardayiz sizinle ama adet ağrıları gibi kısa süreli ağrılar belime vuruyo yalancı sancı bu olsa gerek sizde varmi ağrı
Burculi_ sliya30 bende öyle valla sakin kalayım diyorum müzik acıyorum dua ediyorum ama yok içimde kelebekler uçuşuyor
Tugcender Burculi_ evet bel sırt ağrısı yalancı kasılmalar ve baskı hepsi var nişanım da geldi ama tosunumun daha gelesi yok