Burculi_ sliya30 bende öyle valla sakin kalayım diyorum müzik acıyorum dua ediyorum ama yok içimde kelebekler uçuşuyor
Tugcender Burculi_ evet bel sırt ağrısı yalancı kasılmalar ve baskı hepsi var nişanım da geldi ama tosunumun daha gelesi yok
Esrats Benimde 15 gün kaldı ama çok korkuyorum. İlk doğumum sezeryan istedim. Genel olurum büyük ihtimal çünkü panik var bende,😔
Burculi_ Esrats bende ilk defa ameliyathane deneyimi yasayacagim ama doktorum genel anestezi onermiyor sakinlestirici yapariz dedi
Burculi_ Tugcender birsey sorabilir miyim son haftada hareketlerinde azalma oldu mu sizinde bugün hareketlerini çok hissedemedim sağlık ocağına gittim kalp atisini dinledim ama nabzı 130 dedi 140 150 olması gerekiyormuş
Tugcender Burculi_ hareketleri bigün deli gibi çırpınırken bi gün hiç yok oluyo bende anlamıyorum bazen onu ama çok uzun süre hissetmeyince tehlikeli diyor doktor
HappyEnd-88 canparcam72 teşekkür ederim canım bilgi için 😅 ilk hamilelik olduğu için işte bende sorayım doktora diyip unutuyorum bebişi görme heyecanından