Flz-cner98 Burculi_ an itibariyle son 8. 3. Oğlum geliyor bende çok heyecanlıyım bi o kadar da buruk onları bırakıp nasıl gidicem doğuma bilmiyorum
Ayse_3434 Burculi_ son 6 ama minnak kızımın gelmeye niyeti yok sanırım ki hiç. Bir belirtim yok doğuma dair
HappyEnd-88 Burculi_ 86 gün 27+5 🥺 ay kuzum ya bu zamana nasıl geldim diyorum senin gibi az bı zamanım kalınca nasıl olurum acaba 🙈🌹
Burculi_ Flz-cner98 Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bende karmakarışıgim ilk dogumum olacak 😢😥🤗
Burculi_ HappyEnd-88 heyecan korku endişe sevinc hüzün hepsi birarada alıştım aynı bedende olmaya biyandan da kollarımda olsun istiyorum 🤩
canparcam72 Burculi_ aynı duygular bende de var ne zaman nişanım gelecek ne zaman suyum gelecek diye bekliyorum 😂🥰🙏 sağlıklı bi şekilde gelirler ınsallah kuzularım 🐣
Burculi_ HappyEnd-88 eminim kokusunu çekmek daha güzeldir ama atışlarını hissetmek de çok güzeldi allahim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin♥️🙏🏻
HappyEnd-88 canparcam72 Nişan gelmesi demek ne oluyor 😅🙈 su dan önce mi geliyor bende şimdiden düşünmeye başladım nişan gelmenin ne olduğunu bilmiyorum ama suyum gelirse ne yapacağım hadi panik olursam felan kafam da deli sorular ve korkular
Burculi_ HappyEnd-88 dün doktorum söyledi suyun gelince idrar gibi değil su gibi geliyo engel olamıyorsun dedi nişan da adet kanı gibi lekelenme oluyor endişe etme haber ver dedi
canparcam72 HappyEnd-88 nişanda pembemsi bi akıntı o da doğum habercisi imiş :) benimde ilk hamileliğim duyumlarım öyle 🥰😂
HappyEnd-88 canparcam72 teşekkür ederim canım bilgi için 😅 ilk hamilelik olduğu için işte bende sorayım doktora diyip unutuyorum bebişi görme heyecanından
Burculi_ canparcam72 benim dün hareketlerde azalma vardi 2 kere nst ye girdim düzeldi ama yine olursa daha erken aliriz dedi sezeryan olacağım ameliyat sonrası da ayrı bi heyecan Allah yardımcımız olsun 🤩🤣🤣