Gece1230 yagmur089 teşekkürler amin inşallah evet 17. Haftanın başında gittik çok şükür her şey yolunda henüz detaylıya girmedim
Yasemini1665 -Meltem123- benim de aynı 11+5de taramada erkek olduğunu söyledi 16+2 yiz bugün 22 mayıs doğumumuz 🤰🏼❤️
yagmur089 MMelissaaa- yani kiz dendi insallah degismez diye umuyorum haber ederim tabikide amin canim inşallah 🥰
yagmur089 Ysmnrn ya benim oglumda cok inatciydi halada oyle 21 haftaliga kdr ogrnememistim en sonds kendini gosterince doktr demişti seninki pek nazzli pek inatci olcak diye oylede oldu kizimda erken ogrendim
Ysmnrn yagmur089 işimiz var desene. Detaylıda inşallh öğreniriz. Her şey bir yana alışveriş yapamadım daha.
yagmur089 Ftm124 gecmis olsun agir fln kaldirdinmi canim ondanda olabilir agrilarin yani cogaliyorsa git derim
yagmur089 Sa26 merak olmaz mi ya ilk ogrendiginde bulantialrdan vs unutuyordun 10 haftalik deddiginde aceba cinsiyeti ne diye soruyorsun kendi kendine tahminler yapıyorsun fln
Minik_annee yagmur089 bende 16+5 haftalıkken kız olduğunu öğrendim 😍Cok şükür güzel devam ediyor tetenoz aşısı vurundum bugun
AycanFb mine3444 Ben baya şeylerini düzdüm şu an gelse nerdeyse herşeyi tam🙈 Zara,H&M,E bebek,ınstagramda takip ettiğim siteler,trendyol hepside içime sindi çok beğendim :))) Sesli oyuncaklarına kadar aldım toyzzshoptan:)))
aliandalina adn111 yagmur089 AycanFb 16 haftalık iken kız dedi bende herşeyini aldım 20 haftalık olduk cuma günü detaylı ultrasona gidicem erkek derse diye korkuyorum açıkçası