Minikobaby Nisam19 benimde son adet tarihim 9 Agustos ve kizim olucak 😍 gercekten son adet tarihi Agustos olanlarin cogu kiz annesi 😍 14.haftada ogrendim bu arada kizimiz olacagini ama icten ice hep hissediyordum 💜
Mustafayigitvebeytugannesi Azra45_nur yok ben gidemedim daha en son 15 haftalıkken gitmistim göstermedi 😊
Anneolmak188 yagmur089 1-2 haftalıkdı öğrendiğimde cinsiyetimiz erkek oda 13-14. Haftada belliydiii şuan 19. Haftadayızz ablasııı
Busraerkr yagmur089 16 haftalıkken kız olduğunu öğrendim çok kız istiyorduk eşimle bir dahaki muayenelerde cinsiyetin değişmesinden korkuyorum
Z72r47asel Busraerkr Gerçekten Ağustos ayında hamile kalanların çoğu kız bebek ben daha öğrenemedim rabb hayırlı sağlıklı bebek versin hepimize hayırlı doğumlar ❤️🤰
Z72r47asel yagmur089 Ben 16+5 oldum hala cinsiyet öğrenemedim ilk gebeliğim bebeğim göstermiyor merakla 20. Haftayı bekliyorum
sacmalamakizim yagmur089 Baktimda herkes kız yazmış Ağustos ayı kız ayı olacak galiba benim kızım da Ağustos doğumlu bende 😂
egesmommy Mustafayigitvebeytugannesi benimki erkek 12 haftamızda öğrendik inşallah gönlünüze göre olur 🤗
elifcicek_07 Merhaba 18 haftalık olduk sat 5 Ağustos yaklaşık 10 haftalıkken öğrendik cinsiyeti test sonucunda erkek olunca daha hızlı görünüyor ultrason da görmekte 12 haftada falan anladı doktor ama 16 haftada çok net gördük
tubayerli08 yagmur089 benimde kızım olacak inşallah 17hafta6gunlukken gösterdi kendini 2glumda 12hatfada ogrendim
yagmur089 Ftm124 gecmis olsun agir fln kaldirdinmi canim ondanda olabilir agrilarin yani cogaliyorsa git derim