Momm278 yagmur089 2.Gebeliğim bir oğlum var 12+5 te erkek dedi şuan 16 haftalıgiz doğum 10 Mayıs gbi gözüküyor
yagmur089 Momm278 him erkek dendiyse erkektir bacim yani erkegin ehmn gozukur kizlarinkide bazen kordonu erkek snnederler
Papatya111 Ben temmuzda hamile kaldım 3 ağustosta öğrendim hamileligimi :) 14+5te kızım olacağını öğrendim detaylıda da netleşti 🥰 22+1 normalde ama 1 hafta geç döllenme olduğu için 21+1☺️
yagmur089 Papatya111 him benimde gec dollenmeymis oyle dedi ama tam bilmiyorum iste bir hafta onden gidiyir dediydi
aliandalina adn111 yagmur089 AycanFb 16 haftalık iken kız dedi bende herşeyini aldım 20 haftalık olduk cuma günü detaylı ultrasona gidicem erkek derse diye korkuyorum açıkçası
AycanFb aliandalina Benimkide özel bölgesini göstermedi ama çıkıntısı falan yok kız dedi inanır mısın bende çok korkuyorum erkek derse diye😅😅😅 Bir sürü de toka falan aldım hayır yani diğer çocuğumda erkek onada kullanamam 😅😅😅😅😅 O yüzden pazartesi detaylıya girecektim ama 18.hafta erkenmiş 20.haftada beyin gelişimi kalp deliklisi falan gözüküyormuş mecbur bekleyeceğim :)))
yagmur089 aliandalina valla bazen bende oyle dusunuyorum ya erkek derse diyorum bnada kiz dediler inşallah degismez ama yani karnimdan fln biliyorumda iste anne ic gudusu diyor senin giz aklim diyor hadi erkek derse 😂 inşallah olmaz bacim ya bende iki tne aldim dhada almayi dusunuyorum yani
aliandalina AycanFb inşallah ikimizinki de değişmez bir oğlum var 6 yaşında bide kızım olsun istiyordum inşallah degismezzzz Dua edelim birbirimize canım 🥰
aliandalina AycanFb cumartesi günü tekrar kontrole gittik doktorumuz hastaydi başka bı doktora yönlendirdi muayenede kız dedi çok şükür değişmedi benimki canım darısı sanaaa🥰❤️
omrumm Ben Temmuz’da gebe kaldım 6 haftalıkken öğrendim kalp atışını duydum, minik oğluşum şimdi 21 haftalık bekliyoruz bakalım doğsun da bize araba fırlatsın diye heyecanlıyız 🥹❤️