TugSozTan Ben 9+2deyim ama mide bulantısı ve kusma dışında baş dönmesi göğüste hassasiyeti geçti sizde de öyle mi
Meryemiss Mervem- aynen ilk kızımda ekim doğumluydu ekim anneleri adlı grup oluşturup whatsapptan tanışıp çocuklarımızda yaşadıklarımı birbirimizle paylaşıyorduk hatta çok keyifliydi halada görüşüyorz
anayimbenanaaa 8+5 deyiz bizde sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥹 İnşallah önümüzdeki doktor kontrolünde 12. Haftada gidicem cinsiyetini gösterir de öğrenebiliriz 😅🥰
Aysenur222 8+4 miğde bulantısı az öle kusma falan yok 8 e girince şiddetli belim agırdı tam dört gün sürdü şuan kesildi tam o zaman normalmiş ara ara devam ediyor miğde konusunda şanslıyım inşallah böle gider benim gibi kusmayan varmı 🙈
Meryemiss Aysenur222 ben hiç kusmadım ilktede bundada çok şükür şimdiye kadar olmadı olsa olurdu herhalde
tubiii11 Aysenur222 Mervem- Mel_ Kubraeser ne kadar çok 8+4 var inşAllah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlermizi 😍 iki gündür migde bulantılarım ve kasık ağrılarım hafifledi ve bu durum da ister istemez beni tedirgin ediyor siz de de böyle mi bazı günler yoğun geçiyor bazı günler daha hafif ?
hlmaydogdu Meryemiss inşallah canım rabbim her zaman yardımcın olsun zor tabiki ama dediğin gbi kardeşi olunca oda artık ablalık yapacak ona öyle düşün Allah daha beterinden korusun evlatlarımızı 🙏
Mervem- tubiii11 aynı ben bi günüm bi günüme uymuyor valla çok şükür çok ağrılı geçmiyor o yüzden mutluyum
Aysenur222 tubiii11 bende öleyim canım evham yapıyorum ama bazende cok yiyince başlıyor etten tiksindim bide hemen et yiyemiyorum cok az
Mel_ tubiii11 sabah iyi öğleden sonra kötüleşiyorum bende. Yemek yiyince bulantım başlıyor sonu pişmanlık 😅 prilam iki gün iyi gibiydi sonra baktım fayda etmiyor bıraktım ilaç sonuçta.
Mel_ tubiii11 normalde özele başladık ama yarın devlete gideceğim doktora. 6+4 de kalp atışı için gittik. Duyduk şükür ama o kadar az dinletti ki ultrason kağıdında bile o çizgiler çok az görünüyor. Sizin doktor da az mı dinletti kalp atışını. Herşey normal bir ay sonra gel dedi ama ben yarın başka doktora gideceğim
tubiii11 Aysenur222 yaa doğrudur bende hiç yiyemiyorum zaten bi iştahsızlık var 🤦🏻♀️ buzdolabını açınca o kokudan bile etkileniyorum :(
Kubra2423 Meryemiss 8+1 haftalık hamileyim ama ikinci gebeliğim planlı bir gebelik fakat çok kötüyüm mide bulantısı öldürdü beni prilam hap kullanmama rağmen asla midemde iyileşme yok sizler nasıl yapıyorsunuz yemek su asla içemiyorum
tubiii11 Mel_ evet bana da çok çok az dinletti dediğin gibi kağıtta da kısa görünüyor herşey yolunda dedi 2 hafta olucak cumartesi tekrardan gideceğim kontrole.