Mel_ dlknkc ilk haftalar bu kadar yoktu 8. Haftaya gelince arttı. Rahim büyüyor sanırım normaldir korkmayın☺️
Dnk Merhaba kızlaaar . Hepimiz de sağlıcakla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza. Biz de 8 haftalık olduk. Zaman hem hiç geçmiyo gibi hem çok hızlı akıyo gibi. Kontrolleri iple çekiyorum 🤭
dlknkc Ben öyle kontrolüne gitmek için sabırsızlanıyorum hastaneyi hiç sevmem ölsem gitmem kendim icin ama bebek için hergun giderimm
dlknkc Ayrıca sürekli bebeğe kötü bişey olmuş gibi hissediyorum her hastaneye gittiğimde sanki ona bişey olmuş gibi geliyo bu duyguyu asamiyorum 8+3 günlüğüm daha
Gkcngkc dlknkc Bu durum bnde de oluyorum kötü şeyler okumamaya çalısın kötü düşünce gelince hemen saglıklı oldugunu düşünün çok okumayın ben öyle yapmaya çalısıyorum . İyi ve saglıklı olduklarına odaklanalım sağlıkla gelsinler insallah :)
dlknkc Gkcngkc öyle yapıyorum kötü şeyleri okumamaya izlememeye çalışıyorum inşallah sağlık gelsinler 🙏
Dnk dlknkc ah aynı korkularla ben de boğuşuyorum. Tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım. Ama inşallah güzel düşünelim güzel olsun her şey. Öncelikle rahat sağlıklı bir gebelik sonrasında da rahat bir doğum nasip etsin Allah hepimize de . Sağlıcakla gelsin kuzucuklar 🥰