Gazeliz Mucizemses canım kese benmde gözülmüyordu aslında zor belayla çok küçük gördük sen giderken bol su içip git canım gözükür inşallah🙏🏻
Mucizemses Gazeliz aslında idrar çok sıkışıktım doktor lavaboya yolladı mesaneyi boşaltıp gel dedi tekrar baktık yine göremedik
Gazeliz 68383729 inşallah duyarız kalp atışını canım bu arada kese görüldükten ne kadar sonra kalp atışını duyabiliyoruz sizde nasıl oldu?
68383729 Gazeliz bende kalp atışını duymaya çarşamba günü gidiyorum canım ilk oğlumda 8 hastalıkken duymuştum kese oluştuktan iki hafta sonra felan anca duyulur gebelik yeniyse
Esra06e Gazeliz biraz bekleyim cok korkuyorum o kalp sesini duymamaktan 😔 ikizlerimi öyle kaybettim çünkü 4 aylıktı 😥
Leilani Gazeliz hayırlısıyla sabah öğreneceğim sonunda doktora gitme zamanı geldi 🤭 inşallah bu sefer net gösterir
Gazeliz Esra06e kötü düşünme canım benm her gebelik aynı değildir allahın takdiri neyse onu göreceğiz üzülme lütfen inşallah sağlıcakla kucağına alırsın🥰🙏🏻
songul_ismail80 mustafatma43 evet canım kahve rengi akıntım var az az oluyor kalp atışını duydum yerleşme kanaması dedi doktor progestan verdi şuan artık gelmiyor amin sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza cnm
mustafatma43 songul_ismail80 kanama kaç gün sürdü kzuum toplam benimde 3 gün sürmüştü dün gelmiyordu az önce kahverengi değişik bir akıntı geldi de
songul_ismail80 Gazeliz korkulacak birşey yok canım ilk gebeliğimde aynı durumu yaşadım ama benim oğlan çok erken geldi şimdi bakalım bu bebişim kaç haftayı bulacak
Gazeliz Mucizemses gözükür caım bence üzülme bende diyorum ilk 4 gün önce gittiğimde gözükmedi çok sorun etmiştim ama sört gün sonra gözüktü çok şükür🙏🏻