rfzsB sevsonsuza bizde 37+5 teyiz ama teyzesi ben hiç doğurmak İstemiyorum inşaellah 40imizi buluruz diye dua ediyorum 😊
sevsonsuza rfzsB 3.150gramla 3 .500gram arasi dedi kilosuna canim yarin gitmem gerekiyor gitmicem doktora dogurmaya gitmek istiyorum artik her hafta ayni sey heran dogum olablr agri var aciklik var diyor bsy yok
Bsrahasturk Kadze yaptı canm benimkini 😂 normal icin uygun mu diye uygun değilse 38 de sezeryanla alıyorlar zaten
Kadze Bsrahasturk ay evet yapıyoms pzt ac gidicem suyum hepten azalms bebek gelişimi yavasladı sezaryene alabilir:/
rfzsB Bsrahasturk ben diyorum 40mizi dolduralım, böyle rahatım ya,bide eksiklerim var daha yavaş yavaş tamamlıyoruz,o yüzden evimi hazırlığımi tamamlayip öyle doğum olsun istiyorum. Herşeyim yarım,evimin temizliği bitmedi daha ,
Minnil hafsa2020 hayır ya yapamadı zorlamak istemedi ben kendimi kasınca haftaya 40 doluyo ozaman yaparız dedi eve geldim kaç saat geçti ama hala bi acı var sende de olmuşmuydu çok moralim bozuldu böyle olduğu için 😪
hafsa2020 Minnil olmuştı cnm 2 damla kan da gelmişti.. bugün kontrolüm vardı yine kastım başka bi dr arkadaşını çağırdı biri tuttu biri baktı 😂😂😂 Allahım dedim 2 doktor anca baş etti benle 😂
Selisiiim sevsonsuza bende 36haftadayken çatı ağrısından dolayı muayene etmişti 1cm açıklık vardı şuan 38+2 yim dün muayene etti hala 1cm açıklık ağrım daha çok arttı belime de yayıldı ama ne gelen var ne giden bekliyoruz bakalım 😀 😀
eCeCik Baharonder 37 haftadannsonra hazırlıklımol her an muayene edebilir. Doktordan doktora değişiyor tabi minimum 37 de başlar
eCeCik Melikeylmaz bizde 38+5 iz bizdede gelen giden yok 1 cm açılmam varmış zeytinyağı sürmeye başladım ben bugün çömelme falan yapıcam sen neler yapıyorsun
Melikeylmaz eCeCik valla yarınki çatı muaynemi bekliyorum şimdilik hiç bişey yapmıyorum 😂 zeytinyağı nasıl oluyor hiç duymamıştım
Mele sevsonsuza merhaba canım bizimde son 10 günümüz bizdede hiç bir belirti yok artık bende doğsun istiyorum
eCeCik Melikeylmaz yani bende yeni duyum pamuğa zeytinyağını sürüp bandırıyorum oraya umarım işe yarar😂
Bsrahasturk rfzsB ben herşeyi hallettigim için sabırsızlanıyorum sanırım allahım kolaylık versin inşallah 😊