Nurane sevsonsuza 39+2 gunluk hamileyim bnde ayni durumdayim doguramicm galiba duyduklarima gore cevremden hep sancili geciyo bnm hic sancim olmuyo hayat cok zorlasti hicbir isimi yapamiyorum hergun dua ediyorum sancim gelse suyum gelse diye
sevsonsuza Nurane aynen bende 😂o kadar sistim ki birde anaokulu ogrencsi oglumu 8de okula birakiyorm aliyrm dogsa artik abiside sabirsizlaniyo herkes soruyo ne zaman ne zaman
Nurane Doktorum bnada cati kontrolu yapmadi daha sadece iki kez nst ye girdim herseyin guzel gidiyo endiselnme diyo hep gerekli gordugum seyleri ypiyorum diyo insallah en kisa zamnda dogum yapariz hepinizin allah yardimcisi olsun
Minnil sevsonsuza evet bugün kontrole gittim yaptı çatı muayenesi daha doğrusu yapamadı bence önemli olan kendini kasmamak burdan okuyup okuyup korkuttuğm için kendimi çok zor geçti 🤢
Serii Kızlar 😞 bugün yataktan kalktım akıntı geldi böyle beyaz renkli sıcacık hissettim yani neyse önemli değildir dedim şimdi yine oldu su felan değildir demi size oluyo mu ? Normal akıntının gelmesini hissetmiyorum ki bunu neden hissettim diyorum bide
sevsonsuza Serii iki gundur bendede oluyo ama su daha cok oluyo emin ol bu su degil ama ne bende bilmiyorum insallah evde sancimiz gelir oyle gideriz hastaneye
Nurane Bnde o beyaz akinti bir haftadr geliyor ayrica bu aksam asiri derecede sancim var buraya yazmak bna ugur getirdi galiba bebegimin gelmesi yakin diye dusundurdu bu sancilar bni sureklj ve gecmiyor. Ama siddeti cok yuksek degil
Prensimingeliyo sevsonsuza Bi sabah Bi yatmadan önce sıcak suya gir çömelerek bekle suyun altında çömlme doğumu hızlandıran hareketlerden biriymiş sıcak suda kasıkların yumuşatıyo açılan hızlanıyo Öyle Bi dene bence Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ♥️
sevsonsuza Prensimingeliyo denedim😂yoruldum yurumekten squat yapmaktan dus almaktan skldm olsun artik diyorum insallah saglikli olurlar
hafsa2020 Minnil yapamadı mı gerçekten bende geçen hafta oldum çok acıdı ama yaptı yinede çığlık attım hatta bayaa bayaa
Sezen07 sevsonsuza hahaha bende doğurmak istiyorum artik 35+5 daha benim ama sıcak dan bunalıyorum ağrınız var mi hiç belirtisi oluyor mu kanala girmesinin 🤩
sevsonsuza Sezen07 asure icin malzeme almaya gitmstim oyle canim yandki yolun oŕtasinda alttan cekiyorlar mis gbi bi agri oldu o gun kanala girdi dedi doktor iste
Minnil hafsa2020 hayır ya yapamadı zorlamak istemedi ben kendimi kasınca haftaya 40 doluyo ozaman yaparız dedi eve geldim kaç saat geçti ama hala bi acı var sende de olmuşmuydu çok moralim bozuldu böyle olduğu için 😪
Kadze Bsrahasturk 37 haftada yaoıo mu ki catı kontrolu smdi bnde hastaneye gidiyorum 37+0 ım ay cok heyecanlı
Bsrahasturk Kadze yaptı canm benimkini 😂 normal icin uygun mu diye uygun değilse 38 de sezeryanla alıyorlar zaten
Betul3425 sevsonsuza dün aynı durumu yaşadım fazlasıyla düzenli sancım vardı ve açıklık varmış. 36+4üm bu arada. Benim ikinci doğum olduğu için doktorla endişelendi biraz ama. Kilosu çok iyi olduğu için bişey yapmadılar. Doğarsada doğacak yani 😞 Ama ben ne kadar kalırsa okadar bebeğim için iyi diye düşünüyorum 😬
sevsonsuza Betul3425 dogurdunmu😁son durum nedir benimde ikinci kilosu iyi olsun saglikli olsunlar insallah hepsi
eCeCik Melikeylmaz bizde 38+5 iz bizdede gelen giden yok 1 cm açılmam varmış zeytinyağı sürmeye başladım ben bugün çömelme falan yapıcam sen neler yapıyorsun
MerveMustafaKaraku sevsonsuza 39+5 olduk nişanım geldi 1 cm açıklıkla bekliyoruz ağrı sancı yok. 2 gün sonra uygulama da istemicek bizi 😞