sevsonsuza rfzsB 3.150gramla 3 .500gram arasi dedi kilosuna canim yarin gitmem gerekiyor gitmicem doktora dogurmaya gitmek istiyorum artik her hafta ayni sey heran dogum olablr agri var aciklik var diyor bsy yok
sevsonsuza Betul3425 dogurdunmu😁son durum nedir benimde ikinci kilosu iyi olsun saglikli olsunlar insallah hepsi
sevsonsuza Sezen07 asure icin malzeme almaya gitmstim oyle canim yandki yolun oŕtasinda alttan cekiyorlar mis gbi bi agri oldu o gun kanala girdi dedi doktor iste
sevsonsuza Prensimingeliyo denedim😂yoruldum yurumekten squat yapmaktan dus almaktan skldm olsun artik diyorum insallah saglikli olurlar
Nurane sevsonsuza daha doguramadim yalanci sancilarmis onlar yine var ve endiselenmeye basladim iki gun sonra 40 haftalik olcak acaba bisey olcak mi diye gozlerime uyku girmiyor
Cnserkn 39+3 oldu sızlama şeklinde sancı oluyor bazen bunun dışında başka birşey yok. Rahimde yumuşama var. Çatı da müsait çocuk da döndü ama gözleri öne bakıyormuş gözlerinin sırtıma bakması gerekiyormuş. Eğer düzelmez ise sezeryan dedi perşembe kırk haftası dolacak ne yapmam lazım çok kararsızım
sevsonsuza Cnserkn benim ilk kanala girdi dendi iki hafta once bir hafta oncede bir cm aciklik var dendi ama yuzu gozukuyo dedi ilk yuzunu gosteremiyorum arkaya bakiyoe demisti anlamiyorum sezeryan sebebimi
Batbet88 sevsonsuza nasıl yüzü gözüküyor dedi canım yüzü yukarı bakıyorsa sezeryan sebebiymis ama son anda bile dönebiliyormuş bebekler yüzlerini aşağıya
Batbet88 Cnserkn kanala girerken yüzünün aşağıya bakması lazım canım obur türlü bebek geçemiyor kanaldan, kanalın kıvrımları ona göre yaratılmış