Seyda89 Simay1905 filelerin kenarında kanca gibi yerleri oluyor küvete takıyorsun. Küvette yer olmuyor.
Mervisss Tuba-Sahra benim beşik 90*130 olduğu için Nevresim takımı almadım büyük gelmesini istemedim.. ama hakikaten aldıklarımda bile param bitti onuda alsam ayın 28i hiç gelmezdi 😀😀
Tuba-Sahra Mervisss benim park beşik kuramdim da ölçüleri uygun die hatırladım.insallah olur ☺valla ben evden para alıp yine gittim masrafa ve emzikde aldım
Agg0207 Songultortcu bizim burdaki markette hersey vardi fazla fazla hatta kimse bisey almamis oglen gitmistim ben oldugu gibi duruyo hepsi 😃
EzelUnal18 Kızlar bende aldım küvet setinden ayrı bi yerdende sevi bebe file aldım aparatı olduğu için bütün küvetlere uyar .eve gelince taktım denedim gayet güzel oldu
Denizbetul Mervisss 2 emzik 2 biberon 2 ayakkabı küvet seti ve o küçük oturaktan aldım oturağa niye aldıysam şimdiden😂😂
deletedmom6295 küvet seti bebek bakım çantası bi tane alt üst pijama 3 takım da askı aldım ♥️ 120 lira tuttu. nevresim polyester karışımı olduğu için beğenmedim ve almadım.
mrymdnr Bende doldurdum :) Beşik , nevresim, zıbın, küvet seti, bir büyük bir küçük biberon, askı aldım :)
Serramm mrymdnr besigin ıçinden kurmak için resim falan cıktı mi sizde bende aldım bugün içinden çıkmadı öyle bisey bide kaba geldi biraz sanki pişman oldum gibi
deletedmom734 Mervisss küvet seti fiyatı çok iyimiş yanlız ben almıştım :( artık yenidoğan alışverişi bitsin istiyorum
Armgn Mervisss askılar ilk gelenler gibi değil asma yerleri küçük rahat asılmıyor ve boyutu biraz büyük alamasanızda çok şey kaybetmezsiniz milyoncularda da var ☺️