EzelUnal18 Mervisss ben aldım zaten banyoda yıkayacağım zaman ısıtıcıyıda yanımıza getirip yıkarım üşümez diye düşünüyorum
Haticeozturk Mervisss ay Evet biberon güzeldi gercekden ama.vende dr brown aldığım için almadim ama.hediyelik.guzeldi.urunler
Mervisss Haticeozturk benkucuk havluyla Polari sevmedim.. esas onu alırım dedim ama gittim küvet aldım kova aldım 😀😀 bide 4.95e patik wardi onu aldım çok beğendim 😀😀
Mervisss Haticeozturk bize halamiz getirdi sağolsun Almanya'dan nuk marka 2buyuk 1 orta 1 küçük boy 🤗
Kzbnzm1997 Bu alış veriş yapan hanımlar acaba ne kadarlık hamişsiniz ki ben dedim eşim daha erken son 1 ayy kala alırız dedi bizde 9+3üz çünkü 😊😊
Gulcag Kzbnzm1997 ben 6 aylığım kuzum 😍 senin için erken ama son bir ay asla yetiştiremezsin son 3 ay ideal 😇
mrymdnr Kzbnzm1997 Son 1 aya bırakmayın derim son 2 ay çok çabuk yoruluyormuş insan yürümekte zorlanılıyor ben 25.haftada başlamıştım şimdi 32 bitiyor iyiki erken başlamış bitirmişim diyorum
Serramm mrymdnr besigin ıçinden kurmak için resim falan cıktı mi sizde bende aldım bugün içinden çıkmadı öyle bisey bide kaba geldi biraz sanki pişman oldum gibi
mrymdnr Serramm Biz kurmadık henüz açmadım paketinden ama benim niyetim 6 ay kadar kullanmak olduğu için idare edilebilir bence gibi geldi
Serramm mrymdnr bende o kadar kullanmayı düşünüyorum odası ayrı yanımda idare etsin diye aldım ıyi çıkar insallah ya