Mervisss 👏👏👏👏 neler aldınız kızlar bebeklerinizee😊😊 küvet maşrapa kova aldım bide 5 liraya patik aldım😀 Bebek askisida gelmemiş daha onuda halasina bıraktım artık 😊
Mervisss Aysesare biberon güzelde halamiz sağolsun nukbmarka aldı her boyda birer tane o yüzden almadım. Ama küvet falan güzel hoşuma gitti
Mervisss alperenimmmmm walla Kayserili kadınlar kapısının önünde yatmış galiba 😀😀 hiç bişey yoktu Allah'tan bı arkadaşım warda katalogda ne varsa istediğim ayırdı hepsini öylece aldım
Armgn Mervisss askılar ilk gelenler gibi değil asma yerleri küçük rahat asılmıyor ve boyutu biraz büyük alamasanızda çok şey kaybetmezsiniz milyoncularda da var ☺️
Haticeozturk Mervisss ay Evet biberon güzeldi gercekden ama.vende dr brown aldığım için almadim ama.hediyelik.guzeldi.urunler
Simay1905 Banyo kuvet seti 2 biberon valla normalde biberon marketten almiycaktim ama Disney marka ve tabiki cam di. 2 tane de emzik aldim diger havlu battaniyeler hosuma gitmedi kizlar kuvete file yoktuuu :/
Hazinem İki tane biberon aldım birisi küçük birisi büyük bebek ayakkabısı,zıbın takımı, pjama takımı ,2 tane bebek nevresimi, bebek polar battaniyesi,emzik ıslak mendil ne bulduysam aldım 😃😃😃
Mervisss Tuba-Sahra benim beşik 90*130 olduğu için Nevresim takımı almadım büyük gelmesini istemedim.. ama hakikaten aldıklarımda bile param bitti onuda alsam ayın 28i hiç gelmezdi 😀😀
Simay1905 ElifZenginUral evet ordaki kiz bana dediki filelerin yandan takma aparati var sadece olcusune diktat et ona gore alabilirsin dedi ama baska biri bu kuvette file apart yeri yok dedi bende emin degilim kuvette mi yer olmasi lazm yoksa her file uyar mi
Seyda89 Simay1905 filelerin kenarında kanca gibi yerleri oluyor küvete takıyorsun. Küvette yer olmuyor.
FatmaZehraankayaEkici Bizde küvet ve kova aldık maşrapa ve bebek askısı henüz gelmemiş dedi eleman. Fileyi önceden civilden almıştık denemedim henüz , inş uyar küvet e