Denizm922 Bizde Çarşamba gittik çift kese gözüktü ama daha 8 mm çok küçükler keseleri belli daha içi belli olmuyor denildi iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı . Daha önce boş gebelik geçirdim tedirgin oldum ama sorun yok dedi ısrarla
Hakanuran Mehtap5353 transferin 15. Günündeyim daha belli değil betam düşük ama gün aşırı iki katına çıkıyor. Biraz tedirginim açıkçası. Dualarınıza talibim🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mehtap5353 Rabbim inşallah kucagına sag salim alırsın inşallah güzel haberlerini alırız kaç ki değerin
aysenur-y1 melikeyldz_05 kuzum öncelikle Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin şu an 5+0 bende. Çarşamba beta 1910 çıktı yarın doktora gideceğim kese görünür mü sence
melikeyldz_05 aysenur-y1 Canım ben Adetten önce öğrendim iki gün arayla 3 kere kan verdim doktorum 10 gün sonra gel ddi on gün sonra gittiğimde ultrason dan baktı keseyi görünce Beta değerime bakmadı. Seninki de gözükür İnşallah içini ferah tut
aysenur-y1 melikeyldz_05 inşallah canım benim ben de adetten önce öğrendim 3 kere kan verdim artık 2 bine yaklaşınca bıraktım
aysenur-y1 melikeyldz_05 kuzum merhaba kesem göründü çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim
melikeyldz_05 Merimelek Adetten önce öğrendim iki gün arayla kan verdim doktorum 10 gün sonra gel ddi on gün sonra gidince ultrasonla görünce Beta değerime bakmadı