Mehtap5353 melikeyldz_05 anladım canım bende sükür kese göründü haftaya gel dedi de persembe gidecegim rabbim herkese kucagına almayı nasip etsin
melikeyldz_05 Mehtap5353 Amin İnşallah Güzel haberi bekliyoruz cumartesi de ben gideceğim Hadi Hayırlısı Olsun İnşallah
M-zyyn Mehtap5353 merhaba benim som adetim 8 kasım tüp bebek transferi oldum şuan 4+4 5+1 de muayneye gidecem kese görünür mü ☺️ en son salı değerim 458 di zaman geçmiyor hiç
Mehtap5353 M-zyyn benim doktorum vajinadan muayene etti gayet net keseyi gördü sizde görürsünüz inşallah stres etmeyin ahhh o zamanı sormayın ya hiç geçmek bilmiyor
aysenur-y1 melikeyldz_05 kuzum merhaba kesem göründü çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim
melikeyldz_05 aysenur-y1 bebek ve kalp atışı için çağırmıştır beni de öyle yaptılar Kaç Haftalıksn şuan bende cumartesi gideceğim İnşallah
melikeyldz_05 aysenur-y1 Hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah Güzel haberi bekliyoruz bende 5+1 iken keseyi gördüm
Songuleyup Merhaba kizlar bende 5+4 haftaligiz haftaya persembeye devlet hastanesinden randevu aldim henuz keseyi gormedim cok merak ediyorum biraz gec almamin sebebi belki kalp atisinida duyarim diyeydi 6+3gunluk falan oluyo sizde duyulur mu.