Bereninannesi mommyzx biz geçen ay 30 da yaktığımız 10 günlük fatura 976 lira geldi bide petekleri de yakmamıştık sadece suyu kullandık düşün
ikimelekannesii22 Bereninannesi evet soğuk oluyor elektirikli soba yakıyorum mecbur 2 aylık bebeğim var elektirikte fazla geliyor ama napalım 🤷🏼♀️
Bereninannesi ikimelekannesii22 oy kuzum Allah bağışlasın mecbur valla ne yapcan bende düşünüyorum kara kara benim tam da en sert kışta dünyaya gelecek
ikimelekannesii22 Bereninannesi aminn rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 🌸 Allah yardımcımız olsun bi care bulunur elbet stres yapma hamilesin
minikerdeminannesi Bereninannesi kombiye baktırın canım , bu arada eğer hala böyle gelirse elektrikli soba daha mantıklı bebiş dogarsa
Bereninannesi minikerdeminannesi baktırcaz zaten elektrikli soba yakcam bu gidişle haklısın valla napim odamda şart
Bereninannesi mommyzx kesinlikle bi sıkıntı var haklısın baktırcaz zaten hiç normal değil iki aydır gelen fatura
Denizkizi0203 Bereninannesi 68 derecede yanıyor kombim termostat 25 ayarli -1400-1500 evim 165 M2 tüm odalar yanıyor odundan kömürden daha hesaplı bakınca ve çatı katı ..
Bereninannesi Denizkizi0203 68 derecede bide gelen rakama bak şaka gibi bide 30 derecede bana gelen rakama bak bizim de yüksek giriş zemin kat ve altımız otopark boş yani valla. İyi gelmiş size
Hamideersin Bereninannesi çok geçmiş olsun bu nasıl bı fatura benimki petek değil doğalgaz sobası 1 aya yakındır açıyorum tek oda olmasına rağmen 181 TL gelmiş
Bereninannesi Hamideersin ay rakama bak ne güzel ya doğalgaz sobasını ilk defa duydum o nasıl bişey rakam muazzam gelmiş çünkü
Kbra3352 Hamideersin Bereninannesi Bereninannesi bn gecen sene evim farklıydı çatı katıydi çok geliyordu çimere yazdım bakmaya geldiler kaçak var mi diye hemen ücretsiz kaç metre küp yakmissiniz siz