Bereninannesi Denizkizi0203 68 derecede bide gelen rakama bak şaka gibi bide 30 derecede bana gelen rakama bak bizim de yüksek giriş zemin kat ve altımız otopark boş yani valla. İyi gelmiş size
Bereninannesi Hamideersin ay rakama bak ne güzel ya doğalgaz sobasını ilk defa duydum o nasıl bişey rakam muazzam gelmiş çünkü
Kbra3352 Hamideersin Bereninannesi Bereninannesi bn gecen sene evim farklıydı çatı katıydi çok geliyordu çimere yazdım bakmaya geldiler kaçak var mi diye hemen ücretsiz kaç metre küp yakmissiniz siz
Kbra3352 Bereninannesi bize 804 gelmis bizde termostat var normalde ben 24 derece ayarlıyorum ev sıcaklığını ona göre yanıyor ama eşim çok üşüyor ve kızım.gece üstünü hiç ortmeZ diye benden gizli 25 alıyor 3+1 evimiz bütün odalar yanıyor gece gündüz 24 derece olunca petekler yanmiyor işi yalıtımdan mi ne ev sıcacık oluyor ben terliyorum bile 55 de ayarlı kombi hep sabit
Ezgi0808 Dilarac Ay bende faturamı kime söylesem inanmıyor 190tl geldi, altım üstüm yakıyor, ev küçük bina yeni. Böyle 700ler 1000tl ler duyunca şoka giriyorum
Dilarac Ezgi0808 valla bide ısrarla inanmıyorlar yaa faturayı atsam susacaklar 😂 Bende şaşırıyorum bu milletin doğalgazında ne fark var acep
Bereninannesi Kbra3352 metreküpüne bakmadım valla cimere de yazmak mantıklı aslında teşekkür ederim güzel öneriniz için
dilinkopsunemi-bisus Bereninannesi o yüzden ısınması zor olur petek kombi bakımı yaptırın bide öyle deneyin
Kbra3352 Bereninannesi benim bu ay 130 mete küp 804 gelmiş sizde bakın bence bi geçen ay da 87 metre küp du metre küp düşen fiyat 5.25 di kvd hariç ama orda yazan KDV çıkartıpta hesaplanmıştır.hizmet bedelini
Bereninannesi Kbra3352 tüketim bedeli 2200 sadece KDV 300 küsür gelmiş bakacam ama metreküpüne teşekkür ederim
ikimelekannesii22 Bereninannesi aminn rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 🌸 Allah yardımcımız olsun bi care bulunur elbet stres yapma hamilesin
Hllplk 123esr_ 35 te takmis kombinye alakali annemleredw cok dusuk geluyor oda 35 te yakiyor hatta 34 bile varmis dogru diyoe bence
-_Esra_- Bereninannesi Değil aşkım geçen sene en kara soguklarda 55 de yakarken bu rakamı ödedik şuan daha kış başlamadı 45le yanarken bu rakamı ödedik. Hele seninki hiç normal değil, ama sana gelenle kendimi mukayese edince halime sukrettimm
Bereninannesi -_Esra_- bi sıkıntı olduğuna eminim zaten kuzum baktırıcaz ama bakalım hiç normal değil çünkü