Bernnnaaaa Bereninannesi kombiye de yaptılar birşeyler eşim ilgilendi siz isterseniz bir sorun önceden ısıtmıyordu şimdi 20 de yakmama rağmen aşırı sıcak oluyor ve evimin altı dükkan ve boş bende şaşırdım
Bereninannesi Bernnnaaaa bizim de altı boş baktırmak şart desenize kesinlikle bir sorun olduğunu düşünüyorum zaten
Mzgnormann esradgn123 öyle yapma çok yanlış ben full 45 te yaktım 635 geldi bugün sürekli ayarını değiştirirsen daha çok yazar
ikimelekannesii22 Bereninannesi 600 geldi sadece aksamları yandığı halde full yaksalar içim yanmıcak merkezi sistem bizimki gündüzleri yakmıyolar 🙄
Eylmaz Bereninannesi Allah sonumuzu hayır etsin bende bakıcam bu ayki faturayı fazla gelirse bende gidip konuşmayı düşünüyorum geceleri kapatmaya başladım artık belki düşük gelir diye
-_Esra_- Bereninannesi Değil aşkım geçen sene en kara soguklarda 55 de yakarken bu rakamı ödedik şuan daha kış başlamadı 45le yanarken bu rakamı ödedik. Hele seninki hiç normal değil, ama sana gelenle kendimi mukayese edince halime sukrettimm
ikimelekannesii22 Bereninannesi evet soğuk oluyor elektirikli soba yakıyorum mecbur 2 aylık bebeğim var elektirikte fazla geliyor ama napalım 🤷🏼♀️
Bereninannesi Cgdm34 hem de nasıl yazım günah canım ya daha bebeğimin alışverişine başlamadım kış bebişi olacak ağrıda yaşıyorum kışın en yüksek ayarda açsam ne yapacam ben
Kbra3352 Hamideersin Bereninannesi Bereninannesi bn gecen sene evim farklıydı çatı katıydi çok geliyordu çimere yazdım bakmaya geldiler kaçak var mi diye hemen ücretsiz kaç metre küp yakmissiniz siz
Bereninannesi asiyerz yine iyi gelmiş valla biz geçen ay sadece suyu kullandık o da 10 gün falan peteği açmadık ona rağmen 976 lira geldi
Bereninannesi asiyerz yine iyi gelmiş valla biz geçen ay sadece suyu kullandık o da 10 gün falan peteği açmadık ona rağmen 976 lira geldi
zeynepaylaipek Bereninannesi valla ben daha yakmadim elim gitmiyo geçen sene bile beş yüz falan geliyordu bu sene bunca zamla beraber bilmiyorum ne ödeyeceğiz şuan idare ediyoruz eşim genelde üste gece geliyor kızımla ben tekiz şimdilik sıkı giyinmeyle 15 gün daha idare ederim heralde 😨
Bereninannesi snql001 ben en düşük ayarda yakmama rağmen gelen rakam bu ağrı şartlarını düşün bebeğim de tam Ocak sonu şubat başı doğacak en soğuk ay en yüksek ayarda yaksam 8 10 bin gelecek herhalde