Bernnnaaaa pamukprensesss bana yaptırdı cem su fazlalığım falan yoktu zararlı değil iler de gebelik şekeri çıkarsa önünü almış oluruz dese haberiniz olsun 700 tlye yapıyorlar medical de 🙂
Bernnnaaaa nazlicsgn salı günü belli olacak doğum tarihimiz o zaman yazarım buraya ama takipsiz ilk sezeryan 12 bin takipli 2.doğum 7 bin diye duydum. Takipli ilk doğum olacak benim 9-10 bin falandır diye düşünüyorum 🙂
Bernnnaaaa Zeze1792 ya bebeğin kalbi durmuş bana 1 hafta daha bekleyelim dedi tahlil sonuçlarıma bakmadı bile kalp atışını duyamayınca yüzümüze bakmadı bile düşer zaten bu falan dedi neyse bekledim ama başka doktora gittim o da dedi ki nasıl tahlillerine bakmaz seni zehirliyor hemen almamız lazım dedi kürtajdan sonra heo antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
themom_ Merhaba herkese öncelikle umarım herkes bebeğini sağ salim kucağına alır kavuşur 🌸 ben de 10. haftama girdim, merkezdeyim ilk gebeliğim 🫶🏻
kubraselcuk Zeze1792 merhabaa bende 7+5 haftalık gebeyim merkezde yaşıyorum ezcan hanima gidiyorum ☺️🫶
themom_ Zeze1792 benim doktorum Şule Ünsal, önce Fatma Beyazıt’a gidiyordum ÇOMÜ de doğum yapan yakınlarımdan aldığım dönüşler ile ve sürekli ulaşmak irtibatta olmak amacıyla Şule Hanımı buldum sağolsun çok yardımcı gece gündüz demeden ulaşabiliyorum ☺️