Puhu_ishak 70.5 ile hamile kaldım ilk üç ay dikkat ettim 67 ye indim, 2. Trimesterda kaçlara çıkarım bilmiyorum ama bulantılarım sağolsun bir süre daha alamam gibi 😅
mrvsrcn Ssudeeriis kuzum şu gece yatmadan önce muzlu bebe bisküvili ballı karışımlar yapıyorlar ya ondan bi dene istersen
zeynepaylaipek Anneolmahayali1 bu kızıma 60 kiloyla hamile kaldım. Diğer kızıma 78 le kalmıştım 91 le doğuma gittim iki hamileliğimin arasında kilo yüzünden farklar çok bunu görebiliyorum etrafimdakiler de diyor. Ne kadar kilolu olunursa o kadar zor oluyor onu diyeyim her anlamda yani kan değerlerinize bile yansıyor. Kimse kilonun güzellemesini yapmasın ben yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Ben bu yüzden kilo vermiştim 57 ye düştüm üç kilo aldım ramazan da üstüne hamile kaldım şimdi inşaallah doğumdan sonra yine hedefim 60 a inmek olacak. Bence verebildiği son noktaya kadar in öyle hamile kal çok iyi vermişsin daha da verirsin
melikeyldz_05 Ssudeeriis Daha çok yeniyiz 5+6 olduk bugün kalp atışını bile duyamadk. Şuan hiç almadk siz kaç kilosunux
Meyrik Anneolmahayali1 87 ile hamile kaldım 83 kadar düştüm geri yavaş yavaş kilo alıyoruz .. Rabbim insAllah hayırlısıyla dizede nasip etsin
Betulomay_ Elif71 nasıl verdiniz diyet mi uyguladınız bende 83 le kaldım keşke verebilsem diyorum hem kendim hem bebeğim için
Elif71 Betulomay_ hayır diyet yapmadım hiç hamileliliğim hep bulantılı geçti sonrasında da iştahım kapandı o yüzden yiyemedim malesef
celileturk İlk çocuğuma 49 kilo 170 boy ile kaldım 59.8 ile doğum yaptım. Şimdi ikinciyi istiyorum 4 sene sonra. 58 kiloyum suan