Aygul_8403 88le kaldım 100e çıktım 30 hftalığım gebelik şekerim cıktı 98e indim 1 aydır almıyorum umarım almam şekerinde kılolu kldıgım içinmiş dahiliye doktoru dedi
duyguogretmen61 Anneolmahayali1 Rabbim gönlüne göre versin kuzum. Tez zamanda kavuş hayaline inşallah.🤲🏻🌸
Elif71 Betulomay_ hayır diyet yapmadım hiç hamileliliğim hep bulantılı geçti sonrasında da iştahım kapandı o yüzden yiyemedim malesef
Ecemxx Elif71 Ya gercekten mi mevcutta kilolu oldugum icin ben de hamilelikten kilo acısından korkuyorum. Kilo almayıp aksine nasıl verebildiniz
Elif71 Ecemxx bende normalde kilolu bayanım ve kolay kolay veremem de ama hamileliliğim hep bulantılı geçti ve bende sonrasında dikkat ettim hep 13 kilo hamileyken verdim 15 gün oluyor doğum yaptım 4 kilo da öyle verdim toplam 17 kilo verdim
white_flower Anneolmahayali1 ilk gebeligimde 96 ile ikinci gebeligimde 110 ile gebe kaldım iki gebeligimde de zayıfladım tam tersine ama doğum sonrası hamile kaldığım kiloya ulaşıyorum 🤦
Blgnnnnn Bol bol yürüyüş yapın yemenize dikkat edin bende pcos var hiç kilo veremiyordum yürüyüşle ve yediklerime dikkat ederek 10 kilo verdim