MadameHappy34 Raziyee22 18 +1 eskisine göre daha az yiyorum o kadar kusmalar bulantılar yine de 3 kilo ya yakın aldım 🫣😬üstüne ödem de hediye geldi
Nursaygi Merve2626 74 falandım sanırım hamile kaldığımda ilk zamanlar 2 kilo verdim 72’ye düştüm hala daha da 72’yle devam ediyorum 14+5’deyim şu ana kadar hiç almadım. 🙈☺️
Arzum_87 Gumussule1 Bu dönemde normal bende hiç yiyememiştim. Ama sonrasında iştah açılıyor. Şimdi de durdurmaya çalışıyorum kendimi 😂
Nurbost 3babyannesy canım doktorum bana öğünleri az tutarsan da kilo alırsın demişti. 6 öğün düzenli ve sağlıklı beslenmeliyiz aslında. 3 ana öğün 3 ara öğün
mjgnylmz-21 Raziyee22 iki haftada 3 kilo slan ben. 12 haftaligim ilk haftalar almadim 2 haftada 3 kilo aldm🤭
selinsmother 55 kilo ile hamile kaldım kusmaktan kilo verdim. Geri aldım şimdi 16+1 aynı kiloma ulaştım
ikicocuklubiranne ebrueryasar06 hiçbir şey yapmadım sadece emzirirken çok su içiyorum normal içtiğine göre kendiliğinden gitti. Normalde kilolu biri değilim ama hamilelikte çok kilo alıyorum