Ebrukunkul Birannecikkkkk yok yok o bende de belli şeyi diyorum hani biraz etlendin mi hani benim birazcik yanaklarım şişti o kadar 😄
Birannecikkkkk Ebrukunkul yok öyle kilo aldığım belli değil hala zayıf görünüyorum ama sevdim bu halimi o yüzden doğumdan sonra kilo vermesem de olur 😁
Irem34_52 Sinemargn bende 24+4 9 kg aldim doktorjm çok kızdi diyete başladım bu ay insallah hic kg almadan ilerlemek istiyorum 😌
Busens 88 kilo ile hamile kaldım şu an 10 haftalığım 79 kiloyum. Yani -9 kilo 😅 sizlerde de bu durumu yaşayanlar var mı
Rosalinda12 minnakbebem ben de 5. Ayıma kadar 2 kere covid geçirdim mide bulantılarıyla beraber toplamda 12 kilo vermiştim yeni yemi kendime gelebiliyorum sıkma canını kilo alınır her şekilde
Ysnrn 23+3 7 kilo aldım ben de . Yememi hiç kısıtlayamıyorum iştahım o kadar açık ki istesem de dikkat edemiyorum ve son aylarda daha fena olcak napcam bilmiyorum 🥲
FatosNazim53 Raziyee22 Ben en başından beri tam tersi kilo verdim. 62 den 58 e düştüm. En son 2 hafta önce tartıldım 58 görünüyor. Bende ne zaman kilo alcam diye merak ediyorum vallahi.
Leylabngll Raziyee22 27+4 haftalığız maalesef 13 kilo aldım yusyuvarlak oldum son günleri tahmin edemiyorum 🤦♀️🤦♀️
Gulsahponcik Raziyee22 12+3 deyim 3 kilo verdim 😊 diyetisyen ile beraber ilerliyoruz tavsiye ederim anneler 😊
Melez4453 yagmurlu beni geçenler varmış. 28 de 12 kilo aldım Doktorumun baskısı ile son iki ayda iki kilo ile zaptediyorum İlk aylar çok aldım Kilo aldım diye kan sulandırıcı iğne oluyorum