61lazkizi61 Raziyee22 ilk gebeliğimde 13 kg almıştım 48 le hamile kalmış 61 bitirmiştim bu ikincili gebeliğim bunda da 48 kg hamile kaldım 16+1 henüz 1 kg almışım
Gdenizgs @minnakbebem ben de 16 haftadaym önce verdm şuan almaya başladm ve hızlı alıyorum galiba 🤦♀️😊
Uuemine Gumussule1 biraz da genetik bir durum bence ben annemin hamileliklerini sorduğumda kendisi de 4 gebelik geçiriyor ve fazla kilo almamış hep 2-3 kilo alarak doğuma girmiş öyle olunca genetik olabileceğini düşündüm
MinikBrokoli Raziyee22 7. Ayımız bitti 12 kilo aldım. Her gün tartılıyorum Son bir aydır kilo almıyorum , kilomu koruyorum yürüyüş ve az yiyorum 🙏🏻 63 ile kaldım şu an 74-75 son iki ayda böyle devam edersem süper olur ✅
Tugceabaz Raziyee22 9 aylığız pazartesi sezeryan olucam bebeğimi kucağıma alıcam Rabbimin izniyle sadece aldığım 8 kilo ☺️🤲🏻💙
MinikBrokoli Zuhre1 ilk üç ay Kilonu korusan daha iyi olur ileride almak istemesen bile alıyorsun , kimse bana dur demedi , ilk öğrendiğim andan itibaren çok yedim, şimdi yemek istiyorum ama kuş kadar yiyorum🥹
elif233233 Raziyee22 62 ile gebe kaldım 170 boyundayim . Şuan 73 kiloyum 6. Aydayım son 4 ay kilo artışı olacak bakalım kaçta doğuma gireceğim iştahım çok fazla
superbaby Esra-1 bence hayır gayet normal kilonuz. Tabi kaç kg ile hamile kalındığı da önemli. Mesela benim çok kilo almamam lazım umarım almam. 7+2 henüz çok yeni sayılır aksine bu dönemde biraz süzüldüm sayılır🤭
Ebrukunkul Birannecikkkkk yok yok o bende de belli şeyi diyorum hani biraz etlendin mi hani benim birazcik yanaklarım şişti o kadar 😄
ikicocuklubiranne ebrueryasar06 hiçbir şey yapmadım sadece emzirirken çok su içiyorum normal içtiğine göre kendiliğinden gitti. Normalde kilolu biri değilim ama hamilelikte çok kilo alıyorum
1Boncuk Raziyee22 30 haftalık hamileyim 10 kilo aldım. 173 boyundayım. Sanırım çok fazla aldım ve daha uzun bir zaman var 🤯🥴