Yelizmurat Aah masallah masallah hep erkek cocuklari nisan ayinda desenizee. Bende 14 haftalik daha henuz ogrenmedik amaa etrafimdekiler erkek diyo esimde erkek diyo ama dur bakalim. Bi kac gune ogrencez bizde allah nasip ederse. Kizlar dun butun gun kusmadim cok sevindim hamileligimin basindan beri hergun hergun kusmadan bulantidan fena oldum. Bugun esimin bi kokusundan mahvoldummm direkk kustummm bahceye kosim derken kapi perde batttiii. Agzimdan burnumdan geldi kusma. Anlasildiki benim hamileliklerim zor gececek. Allah yardimcimiz olsun.
minigin_annesi Askmeleyiah animm Benim ilk cocukta 25haftama kadar kusmakla gecirdim sen aynen benim gibisin...ben son 1haftadir kusmuyorum yeni yeni evde yemek yemeye basladim 3gundur Darisi basina insallah ben evden bile igrenmistim...🙏
Yelizmurat minigin_annesi takendisiii karsinda canim bende oyle evden evin kokusundan esimin kokusundan yemeklerden hersy kokuo bana. Cok zor gecirdim geciriyorum bu gunleri tez zamanda atlatiirim insallah. Yavrumuda sag saglim aliriz kucAgimiza insallah
minigin_annesi Yelizmurat Saglikla gelsinde hayirlisiyla ttlim gerisi bostur...Raziyim doguma kadar cikartiyim am bebegim sag salim kucagimda olsun yeter bana 🙏❤️
minigin_annesi Zehrazrl O zaman birinin cinsiyeti farkli olucak bir kiz bir erkek olucaktir bunu unutma...tek olsaydi bu zaman ayni cinsiyyet olucakti😃
Zehrazrl minigin_annesi doktorum da farklı olabileceğini solemiştı ama ikili testı yapn doktor ıkısıde erkek dedı sağlıklı olsunlarda en önmlısı
minigin_annesi Zehrazrl ikizlerde ikili test dogru olmaya bilirmis yani ysnilma payi coktur tatlim 20 24haftasinda bu yuzden seni detayli ultrasonda gormek istiycek bu yuzden 😍yinede hayirli olsun canimm😃