limoncicegimFO SutlacimiYedimmiBen evet cnm ben böyle bebek çantası gibi dursun istemediğim için böyle birsey tercih ettim 😊Sağ ol cnm
Tubatgn Kbetul Ben iki çantayı götürücem evim ile hastane arası 5 dk yetmeyen bir şey olursa evden alırlar diye düşünüyorum. Daha çanta hAzırlamadım ben canım
Tubatgn damiiss Dışarıda gezerken illa olcak canım ben indirimde aldım mesela ama bu marka hep uygun fiyata veriyor sende bak istersen
Zelis97 Tubatgn bende sırt çantasını aldım ama o kadar gereksiz büyük ki çok pişman oldum ve gerçekten görselde ki gibi değil
limoncicegimFO tazecikannee tüm eksikleri almaya çalışıyorum daha odam da gelmedi bugün yarın gelecek cnm🥴😂
Diylia Brandbaby markasının çantasını aldım.6 aydır kullanıyorum ve pek fazla doldurmuyorum ama yinede sökülmeye başladı.Görüntüsü güzel ama kalitesi tartışılır
[silindi] Diylia yaa ben de ondan almayı düşünüyordum 480 lira o çanta, hiç böyle kalitesiz olacağını düşünmemiştim ☹️fotoğraf atar mısınız
Laika gkcbrn bende bundan aldım 2 gece önce gelmiş stoğu aldm sabah bitmişti daha gelmedi umarım güzeldir
1erkekkannesiiii tazecikannee el çantası tarzı olandan aldım miniçoda 100 tlydi kendim için de sırt çantası hazırladım o da hediyeydi 🤗
Aysenurozs ilkimbebee yani içi bayağı geniş bebeğe valiz olarak kullanılır yani biberonlar için de gözleri var sıcak tutma özelliği de varmış ben çok beğendim