Karabiberimm tazecikannee Turuncu olanı mağaza da beğenmiştim aşırı güzel ve kaliteliydi sipariş ettim ama kırmızı olanı yolladılar oda gğzel ama kumaşı diğerinin daha iyiydi değişim için uğraşıyorum 😂
61lazkizi61 tazecikannee oğlumda grisini almıştım 2.5 senedir kullanıyorum çok kahrımı çekti ama hiç birşey olmadı ☺️
61lazkizi61 Kbetul ben sadece valizle gitmiştim bir daha çantayı kendime yük yapmamıştım ama ne olur olmaz diye evde içine biraz bez bir iki kat kıyafet yelek ince bir battaniye koyup bırakmıştım eşime de lazım olursa gelir alırsın demiştim☺️
gkcbrn Iremdemr link yasakmış Oysho Vizon Bebek Arabasina Özel Bebek Bakimi çantası yazarsanız bulursunuz. Stok yok suan ama sürekli güncelleniyor
gvnmte Edafmo ben de lacivertini aldım 200 tl ye gercekten güzel duruyo canlı hali ve fotografa göre baya büyük. ☺️
Aysenurozs ilkimbebee yani içi bayağı geniş bebeğe valiz olarak kullanılır yani biberonlar için de gözleri var sıcak tutma özelliği de varmış ben çok beğendim
Hilalnur126 Ben bu ürünü aldım ama indirimden 426 gibi bir rakama aldım kaliteli çıktı alt açma bezi ve biberon çantası var termal
Bulut2093 ben bunu aldım. Beklediğimden güzel geldi. İçinde bir çok bölüm var. Hatta arka kısmını da kendi bile ayırabilirim. İndirim bugün son kaçırmayın derim 😊
limoncicegimFO tazecikannee tüm eksikleri almaya çalışıyorum daha odam da gelmedi bugün yarın gelecek cnm🥴😂
Nurr_22_22 Edafmo aynısının siyahını aldım gerçekten büyük ve kullanışlı bir ürüne benziyor iç haznesi baya geniş