Aysenurozs tazecikannee aynen öyle bir yere kalmaya giderken bile bütün eşyaları alır bayağı geniş içi bebek valizi olarak da kullanılır
Daffyy tazecikannee ben brandbaby aldım deri olanları yazın kullanmayı sevmediğim için bir tek onu beğendim😊
Kbetul Tubatgn ya ben doldurmadım daha içini ama acaba hastaneye götürsem mi bilmiyorum ilk doğumum içerisine ne koymam gerekir doğum valizinden hariç ?
Tubatgn Kbetul Ben iki çantayı götürücem evim ile hastane arası 5 dk yetmeyen bir şey olursa evden alırlar diye düşünüyorum. Daha çanta hAzırlamadım ben canım
61lazkizi61 Kbetul ben sadece valizle gitmiştim bir daha çantayı kendime yük yapmamıştım ama ne olur olmaz diye evde içine biraz bez bir iki kat kıyafet yelek ince bir battaniye koyup bırakmıştım eşime de lazım olursa gelir alırsın demiştim☺️
gokce66 tazecikannee saolsun kaynanam lohusa takımım da dahil çantayı da bana bırakmamış almış 😂 keşke bana da bi soraydı
damiiss Tubatgn ay bende ilk koyduğunuz fotoğraftakini aldım ama sırt çantası da ihtiyaç oluyor mu ? Ya da olur mu ben almadım da
Tubatgn damiiss Dışarıda gezerken illa olcak canım ben indirimde aldım mesela ama bu marka hep uygun fiyata veriyor sende bak istersen
Laika gkcbrn bende bundan aldım 2 gece önce gelmiş stoğu aldm sabah bitmişti daha gelmedi umarım güzeldir
Sule_123 Kızlar hepsiburada da tam bir fiyat performans ürünü diye bileceğim bir çanta var ben gri rengini aldım 135 tl asiri kalıteli suam grisi yok ama siyah mavi kırmızı seçenekleri var markanın adı WEXTA bir bakın derim hem uygun hem kaliteli
hilalmami Ben bunu aldım çok güzel ve kullanışlı duruyor marttan sonra kullanıcam inşallah kalitesi falan çok güzel