2oglus LyllyL ilk beş dakika da çıktı bu ama beyaz çizgi var yanında pembelik var sanki öyle gibi testi yapmadan önce öyle beyaz çizgi yoktu
LyllyL 2oglus var bence benim de daha önce bu şekilde olmuştu erken gebelik testinde daha net silik çıktı
2oglus LyllyL pazartesi günüm olmazsam ozaman yaparım karnım ağrıyor adet ağrısı gibi pembe akıntım geldi galiba adet oluyorum 😞
2oglus LyllyL kırmızı geldi yerleşme kanaması değil adet oldum 😞 yine olmadı yine hayal kırıklığı yine elendim 😞😞 inşallah sende vardır
Ayezhanim LyllyL canimtestimi attım silik çizgi görüyor musun bunda da dikkatli bakınca görünüyor sanki 🤷🏻♀️
Mom-baby3435 https://mutluresim.com/images/2022/12/03/q0H3L.jpg. Kızlar benimde 7 aralık bugün yaptım böyle çıktı siz görebildiniz mi?
LyllyL Mom-baby3435 ay hadi İnşallah bu ay biz gebe kalamayanlarin ayı olsun yeni yıl bize bütün güzellikleriyle gelsin inşallah
Ayezhanim Mom-baby3435 ne kadar süre sonra oldu böyle canım bide kaçıncı günün değerlendirmeden sonraki
Mom-baby3435 Ayezhanim ben testi yaptıktan sonra bakmadım canım dünde erken gebelik testi yapmıştım onda hiçbşr şey çıkmadı bunu maalesef bir saat sonra fark ettim çünkü unuttum yaptığımı☺️ Ayın 22 sinde yumurtlama gördüm 23ünde çatlama oldu benim
Ayezhanim Mom-baby3435 canım benim yumurtlama ovu testi ile takip ettim 27 inde hem yumurtalamanin ikinci günüydü hemde degerlendirdigim gündü ondan önce de 3 gün önce bir değerlendirme olmuştu ona göre 10 . Gün 27 kasima göre 7. Gün