Ayezhanim Mom-baby3435 canım benim yumurtlama ovu testi ile takip ettim 27 inde hem yumurtalamanin ikinci günüydü hemde degerlendirdigim gündü ondan önce de 3 gün önce bir değerlendirme olmuştu ona göre 10 . Gün 27 kasima göre 7. Gün
bsranur123 Ayezhanim kuzum merhaba bnmde yumurtlamam 26_27 idi acaba sen test yaptinmi yaptinsa coft çizgimi gördün
Mom-baby3435 Ayezhanim anladım canım bende ovülasyon testi ile takip ettim benim senden bir dört gün öncesi oluyo senin çizginde benimkine çok yakın inşallah ikimizde gebeyizdir canım Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
Ayezhanim Mom-baby3435 aminnn animyarin tekrar test yapicam sende yap bakalım inşallah artan bir koyulaşma vardır.😍😍🤲🤲
Ayezhanim bsranur123 canım dün yapmıştım görür gibi oldum bugün yaptım yok malesef demekki test bozukmus
Mom-baby3435 Ayezhanim birkaç gün daha bekle canım ben yapmayı düşünmüyorum batimize var daha çünkü 🙏🏻
Ayezhanim Mom-baby3435 Canimmm maşallah baktım profilden çok sevindim adına bu kaçıncı günün idi yumurtlamadan sonraki ben kesin adet olucam sancılar başladı bile benim 🤗
Mom-baby3435 Ayezhanim dün yaptığım testte adetime daha 3-4 gün vardı canım bugün kan vermeye gidecem inşallah test beni yanıltmıyodur çok da sevinmek istemiyorum çünkü bende her an adet olacakmışım gibi hissediyorum bakalım bugün neler olacak ☺️
Mom-baby3435 Ayezhanim yumurtlamadan sonraki 12.gündü canım ben ayın 21 inde yumurtladım ama ayın 22 sinde çizgim daha da koyulaştı 23 ünde çatlama oldu canım ☺️
Ayezhanim Mom-baby3435 canım normalmiş ama adet olackmis hissi senin minik kendini gosterdi insallah sen artik kan vermeye git :))))
Mom-baby3435 Ayezhanim evet canım verdim çok saçma bir durum oldu üç kez kan testimi incelemeye aldılar hastanede bekledim birinde 2 çıkmış birinde 4.4 ve birinde 2.49 şu an e nabızda görününen 2.49