Mom-babyyy Yaprak_erdu son 65 gün ve hangi ara bu kadar zaman geçti anlamadım şu sıralar sanki zaman geçmiyor çok yavaş ilerliyor gibi geliyor 😄
nilayakinci BuseS-T ayy kuzumm rabbim kucağınıza almayı nasip etsin🥹 valla Ocak ayı gelmeden almak lazım zamlardan çok tırsıyorum😂😂
Ebrarabla_06 Yaprak_erdu bizde de son 6 kaldı salı gününe kadar geldi geldi gelmedi yatış yapacaklarmış beni bide bulantısı kusma ishal üşüme grip hepsi bir arada gece boyunca tuvalete kalkmaktan uyuyamamak ve bu gece hiç uyuyamadım banyoya artık yatak kuracaktım sağlıkla gelsin
Prenses34_annesi Yaprak_erdu son 73 günümüz kaldı kızımla zaman geçmek bilmiyor canım sıkılıyor gelsede canımın sıkıntısı geçse diyorum bir arkadaş yoldaş olacak bana 🥰
Yaprak_erdu Prenses34_annesi canım doğduktan sonra da diyeceksin ki ne çabuk doğdu özledim diyeceksin sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah yar ve yardımcın olsun
Bebetooooooooooo Tinkerbell_0423 ben de ptesi gittim Dr a daha yerleşmemiş ama bugün biraz karnım inmiş gibi ve çok hareket ediyor itiyor kasıyor kendini inmiş olabilir. Yarın sabah kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz Şafak son 5 🥰
Lavantakokusu64 Yaprak_erdu Allah’in izniyle 104 günümuz kaldı ilk evladim normal olduğu için ne zaman gelecek bakalim🙂
Eda_krkmz Yaprak_erdu aminnn inşallah darısı sana tüm hamilelere olsun inşallah bir avazda kurtulalım sağ saglim kucağımiza almayı nasip etsin rabbim 🤗🙏🙏
Yaprak_erdu ayla__ İnşallah olmaz canım sen gününü ferah tut zamanında gelsin inşallah sağ salim alırız inşallah kucağına bebişini
Mizgin21_34 Bizim 71 gün umarım erken gelmez su fazlalığım var şuan tüm hamile bayanlar inşallah hepimiz kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız 🙏🙏