Daffyy Melifarslan ben gün geçtikçe korkuyorum ama ödem ve kilodan da öyle kötüyüm ki bir an önce gelse diyorum çpk karmaşığım🥲
Melifarslan Daffyy aynı durum bendede ben daha 27.haftada cok rahatsz olmaya basladım🥹 son ay dusunemiyorm
Leyla_tekinz Ysm0307 bel ağrısı ve bazen gün içinde çok ayakta kalınca sağ kalçama ağrı giriyo çok kötü
Yaprak_erdu almilakusunannesi Hay maşallah çok az kalmış bitirmişsin hemen sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah yar ve yardımcın olsun
Yaprak_erdu melegimhosgeldin1 bebişine senin yolunda uzun canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah Ben de öyleydim Hatta 2 hafta hastanede yattım hiçbir şey yiyip içmedim
Bebetooooooooooo Tinkerbell_0423 ben de ptesi gittim Dr a daha yerleşmemiş ama bugün biraz karnım inmiş gibi ve çok hareket ediyor itiyor kasıyor kendini inmiş olabilir. Yarın sabah kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz Şafak son 5 🥰
Tinkerbell_0423 Bebetooooooooooo bende farkettim inmiş bugün ve hareketlerde yavaşlama var öyle olunca iniyormus diyorlar bakalım
Aselsmoms Yaprak_erdu amin bacım Allah’ım hepimize yardım etsin🤲🥺 bide yatarken kalkarken zorlanıyorum çıtt sesi geliyor öldürüyor beni🥴