Yaprak_erdu Melikemom Korkma canım Allah yar ve yardımcımız olur inşallah inşallah bir havasız kurtulursun evladını sağ salim kucağına alırsın
Melikemom Yaprak_erdu inşallah canım benim sağlıklı olsunlar bebişlerimiz de herşeye dayanılır Allah’ın izniyle
Paramedik16 Yaprak_erdu son 85 oğluşlara kavuşmaya uykusuz geceler başladı bile herşeye uyanır oldum bi de göbek büyüğü için yatıp kalkmakta zorlaştı bugünümüze çok şükür 🙏🏻 zaman banada hiç geçmiyor
cahillesohbetikestim Yaprak_erdu son 122 gün zaman çarçabuk geçiyor. Çünkü evde bir aslanım daha var. Onunla ilgilenmekten vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. 😁💙
Melifarslan Yaprak_erdu 89 gün kaldı benimde ama artık zorlanmaya basladım ben 🫣🙄 şeker var cok zorluyor bi yandan işe git gel geceleri zaten uyuyamıyorum halsizlik bir yandan ben eleniyorum artık😅😅
emirtosveannesi Yaprak_erdu son 22 zaman geçmiyor 😭😭 bir an önce ogluma kavuşmak ve sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Leyla_tekinz Ysm0307 bel ağrısı ve bazen gün içinde çok ayakta kalınca sağ kalçama ağrı giriyo çok kötü
BuseS-T nilayakinci benimde 111 günüm kaldı bende aynı şeyleri merak ediyorum oof beklemek cook zoor 😂
nilayakinci BuseS-T ayy kuzumm rabbim kucağınıza almayı nasip etsin🥹 valla Ocak ayı gelmeden almak lazım zamlardan çok tırsıyorum😂😂