Yaprak_erdu Tinkerbell_0423 ya bir de ağrıların oluyor sağa sola da yatamıyorsun çok zor oluyor biliyorum Allah yardım etsin canım
Yaprak_erdu A_r_m_i07 maşallah canım bitirdin neredeyse sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Prensesim- Yaprak_erdu son 31 🙏herşey yolunda çok şükür 🧿hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Melikemom Yaprak_erdu Yaprak_erdu 21gün kaldı yaklaştıkça korku ve heyecan bastı beni normal doğum düşünüyorum ama çok korkuyorum
Yaprak_erdu Melikemom Korkma canım Allah yar ve yardımcımız olur inşallah inşallah bir havasız kurtulursun evladını sağ salim kucağına alırsın
nilayakinci Yaprak_erdu 114 gün kaldı ilk gebeliğim 🥹🥹 kıyafet olarak neler aldınız acaba yenidoğan mı çok alınmalı yoksa 3 ay mı Mart ayı doğumlu olacağı için meyden ne çok alınmalı bilmiyorum:(
Yildizayz nilayakinci yeni doğan fazla almanı tavsiye etmiyorum kuzu çünkü çok çabuk büyüyorlar imkanın varsa almaya baslaya bilirsin 🙏
Yaprak_erdu nilayakinci Vallahi canım ben yeni doğan hiç olmadım hepsi 1 3 ay aldım Çünkü çok çabuk küçülüyorlar malum büyüyorlardı çocuklar ilk gebeliğimde çok almıştım ilki bilimde kalanlar da var Onları da kullanırım herhalde 10 takımı falan var kızımın sadece zıbın bol bol aldım çok lazım oluyor diye tüm alışverişimi lcw’dan yana kullanıyorum ve kalitede hem de tahriş olmuyor çocuğumun vücudu diye düşünüyorum
BuseS-T nilayakinci benimde 111 günüm kaldı bende aynı şeyleri merak ediyorum oof beklemek cook zoor 😂
Yaprak_erdu dilantasdemir Hay maşallah Gözün aydın bitirdin kız Sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Mnee_ozdmr 39+2 🐣 aylardır makkat duruşlu hiç dönmedi, hala öyle doktorum zorunlu sezeryan dedi beklemeyi tercih ettim 40. Haftadan sonra biz göze almıyoruz dedi ne olacağını hiç bilmiyorum 🙁
Yaprak_erdu Mnee_ozdmr canım ben de 40 haftalık 5 günlükdüm benim kızım kiloluydu diye sezeryani aldılar Önemli olan onların sağlığı hakkında hayırlısı neyse olsun sağ salim kucağına al bebişini
hambostanimEymen Mnee_ozdmr 37+6 benimki de doğum pozisyonundayken tekrar döndü başı yukarıda şimdi ben de beklemeyi tercih ediyorum sezeryan istemiyorum inşallah bi an evvel döner seninki de benimki de 😕😕