prensprensesannesi__ Rosense 20 Ocak görünüyor bizim erkek bebek bekliyoruz 2 hamilelik suanlik normal görünüyor
Tugcelb Bizede detaylıda 24 ocak dedi doktor ama uygulamaya göre 31 ocak gözüküyor bakalım hanfendi ne zaman canı isterse artık😌
kbralya01 Rosense normalde 30 Ocak doğumum ama 2 hafta bebişim erken gittiği için 15inden sonra beklicez dedi doktor bakalım hayırlısı 🥹😍
AhseninAnnesii kbralya01 basindan beri 2 hafta onde gidiyor yoksa 1 2 aydir mi onde gidiyor. Benim yaklasik 2 3 aydir 1 aydir onde gidiyordu bi kac haftadir da 2 hafta onde gidiyor. Biraz sorunmus gibi davrandi anlamadim
Dr4 Defnem_26 Ddm34 Bebek_anne1995 Tossila Kızlar bende 1 ocakta doğuracağım. Çok yakınmıs günlerimiz tabi bebek daha erken gelmezse. Hayırlısıyla doğuralım ilk haberleri verelim insallah
Aysegul123Defne Rosense ben de Ocak 25 de doğum yapıcam canım aynı tarihlermis kaç haftalık bebeğin 🥰
nlrsena Rosense uygulama 26 Ocak gösteriyor doktorumuz 20 Ocak dedi bakalım ne zaman gelecek heyecanla bekliyoruz 🥰🤲🏻 Sağlıkla sıhhatle gelsin hepsi inşallah 🤲🏻🧿
Karakaya38 Rosense benim ilk gebeligimde ne acılmam ne nişanım ne suyum nede sancım oldu 40.haftada ya suni ya sezaryan dedi doktorum bende sezaryan oldum çok da güzeldi hiç korkulcak bisey degil tabi doktorunda çok önemli
Aleynasivri Bende Ocak 10-20 arası şuan 32+0 ilk doğum normal olacak mı diye bekliyorum inşallah normal olur lütfen dua edin 🙏🏻